Помощ..

RO

17.08.05
23:28

Искам да попитам, кое от Biogame 84% и Supermass 2100 бихте ми препоръчали за натрупване на маса.Трудно качвам.На 14 години съм, 1.78-1.80 висок, около 61-62 кг.

17.08.05
23:33

на 14 години протеини ще взима!ми ти след 1 година ще почнеш на химия!Я си яж здраво давай си парите за месо и яйца вместо за протеини!имаш още много време пред себе си килограмите да си ти проблема :!:

18.08.05
00:08

Ами това са добавки ако не ядеш добре няма да ти помогнат
P.S. за маса гайнерите помагат

RO

18.08.05
10:30

Аз се насирам от ядене, но нищо не става.Ей за това пиша тук.

18.08.05
10:46

И как се насираш напиши един твой насиращ се ден какво точно ядеш?обаче си напиши всичко точно няма смисъл да преовеличаваш или да лъжеш!

NO

18.08.05
15:08

на 14 години протеини ще взима!ми ти след 1 година ще почнеш на химия!Я си яж здраво давай си парите за месо и яйца вместо за протеини!имаш още много време пред себе си килограмите да си ти проблема

Е, що да не взима протеини, кво толкова! И кой е казал че след 1 година ще почне на химия???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1