17.02.22
06:34
Здравейте, мили хора! Искам да варя бутче и искам да ви попитам нещо: колко калории има в едно бутче без кожа и кости? Как да смятам? Благодаря!
ПС: извинявам се ако ви звучи глупаво, но нямам никакъв опит ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимВ сайта си има раздел с калориите на доста продукти, да не говорим за океана от информация в нета като цяло. Поредно тролене, но все пак
Цък
17.02.22
09:23
казано от Dydo на 17.02.22, 08:01:
В сайта си има раздел с калориите на доста продукти, да не говорим за океана от информация в нета като цяло. Поредно тролене, но все пак
Цък
Знам, чела съм за продуктите, но аз имам конкретен въпрос...както и да е. Благодаря все пак!
Навсякъде, където ти дават калории за месото не включват костите. Има информация за бутчета, както печени, така и варени, както с кожа, така и без кожа. Обобщено, калориите за 100 гр. на варено пилешко бутче без кожа са около 160.
Мнението беше редактирано от D_M на 17.02.22 09:32.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече