Тежка раница

17.02.22
10:07

Здравейте,
Имам следното питане и ще се радвам за съвет .
Не е като да не тренирам, имам си уреди и дома, 2-3 седмично спортувам, колкото мога внимавам какво  ям, но основната ми работа е на бюро.
Много обичам пътуванията и от известно време имам фото техника , която мъкна с мен. Значи, раницата със статива , обективи држачи и т.н и като нищо ми се събира 5-6 кг само оборудване. Храна вода и др неща клони към 10 кг. Говоря за еднодневни обиколки , разстояние 5-6 км в посока, не повече.
Изморително е, но нова което ме дразни, е че рамената ми отказват, понякога след такъв излет с дни не мога да се възстановя.
В този ред на мисли, на какви групи упражнения трябва да дам предимство.?  Основните ми упражнения са клякане с тежести и мъртва тяга разделени на отделни дни с упражнения за ръце и корем. Прасци всяка тренировка. Тренирам макс час. Години 40.
Но явно това което правя не е достатъчно, след като умората е главно в раменете, като цяло краката могат да вървят, имам сили но правя постоянно почивки заради немощ в рамената заради раницата която мъкна.
Благодаря предварително за всички отделили време да прочетат и помогнат.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1