19.08.05
09:33
Привет билдъри.
Пия Кратин, Глутамин, Супер Кътс 3,Амино Тех, Оптимум изолат и Анимал Кътс. Тренирам 3-4 пъти, бягам след тренировка и всичко върви наред. Отслабвам и мускулната ми маса придобива по изчистени форми, въпреки че сам далече от желаното. Абе чуствам се добре и има ефект.
1. Въпроса ми е какво точно е Анимал Пак и може ли да се взима с останалите продукти които ползвам. Прочетох на едно две места за него и разбрах че е несто като мултивитамин и минерали.
2. Нутрим оправиха ли си производството или още продуктите им са далеч от ефективноста. Преди взимах геинер на Нутрим, неможех да излезна от тоалетната по 4 дена.
Анимал пак-а е продукт който съдържа предимно витамини и минерали
Мулти витаминен и минерален комплекс
• Завършено балансирано хранене
• Ключови амино киселини
• Функционално завършена формулировка
• оптимизатори
• Предотвратява хранителни пропасти
• храносмилателни ензими
за нутрим аз съм пил преди и нямах проблеми само дето подпръцвах :lol: бая!
а да те питам колко си се изръсил за тези неща???
Благодаря за барзия отговор. Не сам много по форумите.
Относно цената - Много, излизами 150лв на месец но си заслужава. Поръчвам от БОБИБИЛДИНГ.КОМ с куриер и 20$ да ипзратя парите щото не ми приемат кредитната карта. И въпреки това пак е 20-30% по евтино ако ги купя от България (ако ги намеря изобщо)
С Анимал Кътс и Амино Тех, тренировката е на савсем друго ниво.
Ползвам само Универсал и Оптимум.
Анимал Пак - Означава ли това че мога да го ползвам с останалите продукти и няма ли да ми станат много добавките?
няма да ти станат много а и витамините са страшно важна съставка!споко поръчвай и не му мисли!
08.04.06
16:10
Animal Pac
Не го взимай повече от 1 месец.След това трябва да направиш 1 месец почивка преди да го вземеш отново. :wink: Един съвет - приемай го сутрин след закуска :twisted: За оптимален ефект си вземи Animal Pac на UNIVERSAL!!! :wink:
08.04.06
17:00
Неактуална тема. Анимал Пак си е запазена марка и се произвежда само от Юнивърсъл Нутришън. Няма коя друга марка да избере. Заключвам.