Въпроси на тема велосипед, парна баня и сауна

28.04.22
21:03

Здравейте,
Любопитно ми е професионално Ви мнение как влияят карането на велосипед, парната баня и сауната върху натрупването на мускулна маса и горенето на мазнини.
- Фитнесът ми се намира на 5км от нас и започнах да ходя до него и да се връщам от него с велосипед; понякога правя и една по-голяма обиколка от 15км преди него, като въртя с много ниска интензивност на по-леки предавки без да насилвам бедрата, един вид ниско интензивно кардио, което го водели за горене на мазнини - интересува ме, дали това е вярно и дали не горя мускули от него вместо мазнини.
- Другото което ме интересува е стоенето в парна баня и сауна по 40мин общо и въпреки страхотният ефект който усещам като пълна липса на мускулна треска, дали те отпускайки мускулите, не пречат на растежа им.
Благодаря ви.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1