Сковаване и умора

11.05.22
21:33

Здравейте.

От дълги години се занимавам любителски със спорт - футбол, тенис, бягане, но в последно време сякаш усещам доста по-бърза умора, без значение дали просто бягам, или играя футбол. Тук е моментът да спомена, че съм си правил няколко пъти изследвания и единственото, което ми прави впечатление е, че хемоглобина винаги е на долна граница, но това винаги е било така. Последните няколко пъти, когато бягах в парка, след около километър започвам да усещам сковаване и тежест най-вече в глезените и в бедрата, малко над коленете. Сигурен съм, че всички знаете какво точно имам предвид - усещането е сякаш мускулите ти са много изморени и буквално “тежат”. В същото време, има доста упражнения, които мога да правя продължително време, без да усетя умора или сковаване. Едно от тях е “Jumping Jacks”. Трябва да спомена и че имам няколко паузи по няколко месеца, заради разтежения, коронавирус и други контузии, но не знам дали това влияе чак толкова осезаемо. Ясно ми е, че няма как да ми кажете какво ми е, но съм сигурен, че и на други хора се е случвало, затова и бих искал да ми кажете как точно сте се оправили вие. :)

Поздрави!

Темата беше редактирана от Иван Иван на 11.05.22 21:34.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1