P&B LABS

20.08.05
13:19

Какво ще кажете за новата фирма за хранителни добавки : P&B Labs на пауър анд бюти (Оптимум)! Казват че щели да бъдат качествени и т.н., ама ще видим!


БТВ: Абе много фирми станаха на българския пазар за хранителни добавки!!!!!! :twisted:

20.08.05
13:42

Абе братле гледат да вкарат фирми, които дават добри условия и са готови да подпомогнат вносителя или такива в които има далавера. Виж, че в България нещата не са както трябва и качеството не се следи. Направо вяра да им нямаш.
по-здрави

20.08.05
14:01

Имам чувството че при ефтините марки една фирма в европа ги прави тука само слагат етикети на различните фирми а по качества са сходни не мислите ли

20.08.05
14:03

100% правят такива далавер, а немога да ги сравня, защото не съм пил поръчани оригинални от нета или т.н.

Ииии малко се уляхте, а  :D Как една фирма е, колкото да не ви се вярва си има някакър контрол .. нали разрешително им трябва и нещо наричано “доказване произход на доходите”.

П.П. Йода, влязох във форума да пусна точно такава тема! Изпревари ме.

20.08.05
14:51

В САЩ искат на фирмите за хранителни добавки едно нещо наречено сертификат! В България няма подобно нещо и не се следи качеството. Даже насипни протеини се продават!
по-здрави

20.08.05
15:28

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Имам чувството че при ефтините марки една фирма в европа ги прави тука само слагат етикети на различните фирми а по качества са сходни не мислите ли


Ами то си е точно така и дефакто никои не го крие.Има две три фирми производителки и всичко друго е пълнеж.
Даже виж,че на всички яки фирми креатина им е немски от един производител.

[quote author=“YODA”]
БТВ: Абе много фирми станаха на българския пазар за хранителни добавки!!!!!! :twisted:

Последната информация с която разполагам, е че фирмите продаващи хранителни добавки на БГ пазара са над 25.Сега може би вече са над 30.

20.08.05
16:31

[quote author=“manson”]

П.П. Йода, влязох във форума да пусна точно такава тема! Изпревари ме.

оффтопик: Ах, кой чете МиФ!!! :lol:

[quote author=“YODA”][quote author=“manson”]

П.П. Йода, влязох във форума да пусна точно такава тема! Изпревари ме.

оффтопик: Ах, кой чете МиФ!!! :lol:

Ахх кой прави спааам, ахх кой прави реклааамаа. :lol: .Айде млъъък :)

qk_bik

20.08.05
17:16

Като говорим за произхода на креатин ще ви кажа само едно Креатина в света е немски и австрийски т.е. суровината,а вече отделно се обработва по 100 различни начина от всяка фирма та да не си мислите че всяка фирма го произвяжда сама.А за протеина суровината се прави ЕДИНСТВЕНО и само в Япония.Същото се отнася и до него - различни обработки,добавки и т.н.

31.10.05
22:11

Някой да знае дали момчетата имат фирмен магазин в Пловдив ? И все пак като се заговори за сертификати , до колкото ми е известно единствената Бг фирма с такова нещо е Нутрим . Въпросът ми е - Нутрим или P&B , съпоставени като цена/качество ? Как изобщо може да изкарат толкова евтини продукти и да спекулират ,че са продукти на On ,просто преопаковани за Бг пазара ?

01.11.05
00:13

[quote author=“Emil_mlo”]В САЩ искат на фирмите за хранителни добавки едно нещо наречено сертификат! В България няма подобно нещо и не се следи качеството. Даже насипни протеини се продават!
по-здрави

Не претендирам, че всичко е прозрачно ама тук си в грешка. Това ISO на Nutrim не доказва ли и произхода на суровината?

qk_bik

01.11.05
00:53

пичове само мога да кажа,че за 50000 лв. си купуваш човешки живот(един така размаза един човек със 150 км. и после баща му даде 50000лв. дори в ареста не е седял и 24 часа)та ако ще си говорим за исо-та и другите стандарти май няма смисъл.в нашата държава с пари се купува всичко,абсолютно всичко.всеки документ и личност в България се купуват с пари и само с пари. :wink:  :evil:

01.11.05
01:22

[quote author=“qk_bik”]в нашата държава с пари се купува всичко,абсолютно всичко.всеки документ и личност в България се купуват с пари и само с пари. :wink:  :evil:

Едно малко уточнение. ISO не се дава от българска институция. И не мисля, че трябва да сме чак такива песимисти(реалисти). Хайде да не пишем повече по тази тема, че пренасочихме главната.

01.11.05
10:37

не мислия,че стават много в америка има преблизително 300 фиртми за суплементи...мерду другото как беше саита на P&B,че не мога да го намеря нещо..

KP

01.11.05
13:10

[quote author=“nigga”][quote author=“Emil_mlo”]В САЩ искат на фирмите за хранителни добавки едно нещо наречено сертификат! В България няма подобно нещо и не се следи качеството. Даже насипни протеини се продават!
по-здрави

Не претендирам, че всичко е прозрачно ама тук си в грешка. Това ISO на Nutrim не доказва ли и произхода на суровината?

Напротив и в България има подобни неща. Само че тези неща и в света и в България са корумпирани

01.11.05
19:12

сайта е http://power-beauty.com но няма никаква информация за новите продукти... само на оптимум... явно не е обновяван от мноого време

RE

21.02.06
22:28

Продуктите на тая фирма P&B Labs стават ли според вас?Нека които ги е ползвал да каже?

dickhead

24.02.06
15:56

момчета според мене са хубави продуктите, пил съм глутамин на тая фирма, 500г има за 55лв някъде, също и един суроватъчен протеин съм пил в залата само 1 път обаче беше много хубав на вкус (с ягода беше) ама тия ненормалници ми взеха 1 и 30 за 30г иначе си е на стандартната цена, към 17 лв за половин кило

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1