21.08.05
17:44
Използвал ли е някой L-Карнитин през основния период и ако да постигнал ли е нещо съществено, в краен случай кажете ако сте го вземали и при диета
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Използвал ли е някой L-Карнитин през основния период и ако да постигнал ли е нещо съществено, в краен случай кажете ако сте го вземали и при диета
Не е проблем, но няма смисъл според мен.
Мисля че няма проблем.Аз лично си го ползвам,защото освен всичко останалоЛ-карнитина има доста добър ефект в/у сърдечната дейност,т.е явява се някакъв енергетик и се чувства при по-тежка работа
[quote author=”Миле”]Мисля че няма проблем.Аз лично си го ползвам,защото освен всичко останалоЛ-карнитина има доста добър ефект в/у сърдечната дейност,т.е явява се някакъв енергетик и се чувства при по-тежка работа
Миле ама в основен период ли или когато си на диета го вземаш
По принцип аз знам,че има много културисти,които зимат Л-карнитин в основен период,но те и тогава пазят диета.За да има ефект от карнитина трябва да пазиж диета дори да е ВВД.
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=”Миле”]Мисля че няма проблем.Аз лично си го ползвам,защото освен всичко останалоЛ-карнитина има доста добър ефект в/у сърдечната дейност,т.е явява се някакъв енергетик и се чувства при по-тежка работа
Миле ама в основен период ли или когато си на диета го вземаш
По всяко време и има доста як енерджи ефект.То по принцип и основното на Л-карнитина е точно това.Това че спомага за топенето на мазнини е само допълнителен ефект.Фет бърнерите при чистене са с доста по-изразен ефект от само Л-карнитина.Но нека не разводняваме темата