21.08.05
22:36
Как се казва филма който е заснет за подготовката на Ицо??Днес разбрах че има такъв филм във 7 дни спорт и разбрах че в Тексас ще се проведе следващия турнир “Мр.Олимпия” в който ще участва Христомир Христов.
Темата беше редактирана от Изтрит на 07.11.14 09:03.
21.08.05
22:45
Олимпията няма да е в Тексас.
Христомир за сега не е квалификациран за Олимпия.
Филма не се сещам ...Препрограмиране май беше.
Олимпията няма да е в Тексас.
Христомир за сега не е квалификациран за Олимпия.
Филма не се сещам ...Препрограмиране май беше.
ОФФФ!Значи съм объркал всичко!!!А къде ще е Олимпията!! :?:
Абе чакай то във вестника си го пише черно на бяло!! :? Май ти си сбъркал!!!! :D :D
21.08.05
23:05
Последните години се провеждаше в Мандалей Бей (Лас Вегас). Сега ще е в друг хотел, но също в Лас Вегас! Първото профи състезание на Ицо е в Тексас. Прочети го по-внимателно.
олимпия няма да е в тексас :wink:
христомир за сега не е кфалифициран за Олимпия :wink:
а филма за ицо не знам как се казва :?
<[[[[[————]]]]]>
21.08.05
23:37
bolkers, ти да не си братовчед на m0m0?
bolkers = m0m0 ?
Моля модераторите да обърнат внимание!
[quote author=“Dark_Evil”]Абе чакай то във вестника си го пише черно на бяло!! :? Май ти си сбъркал!!!! :D :D
Не се притеснявай. Отдвана във вестниците, а от скоро и по телевизията говорят много глупости. Така е както ти казват момчетата. Христомир ще участва на дебюта си в Тексас на “Тексас Про”, което е на 17-18 септември и част от квалификацийте за Олимпия. А Олимпията е ноември в Лас Вегас.
IFBB EUROPA SUPER SHOW Sep
16-17 Arlington,
TEXAS
На това състезание ще участва и ако влезе в 3ката ще се квалифицира за мр. Олимпия. Според мен ако е в 10ката ще е голям успех като за първа година. И все пак най-важното е там спонсорите да разберат, че има хляб в него и да инвестират пари в подготовката и въобще в него. Ако успее да се докаже ни очаква много интересна година 2006.
по-здрави
[quote author=“Emil_mlo”]IFBB EUROPA SUPER SHOW Sep
16-17 Arlington,
TEXAS
Да правилно и аз понякога говоря глупусти. Иначе съм на същото мнение. Не вярвам още от раз Ицо да успее да се класира за Олимпията, но вярвам, че ще се предстваи подобаващо и ще бъде забелязан от когото трябва. Иначе и аз тайно се надявам да се каласира, нали съм Българин 8) .
Такава е реалноста но може всичко да се очаква може да отпадне някой и такиве неща така че трябва да му вярваме на момчето дето се изправя срущу такива зверове
22.08.05
22:32
филмът на ицо е за подготовката му за световното казва се препрограмиране ...
някой да има линк към този филм ? преди бях намерил някакъв линк от тук , но нещо сега несполучих ... мисля че емо го беше постнал , но не го намирам :)
хоуевър ако някой може да го даде моля.
30.08.05
09:37
ей тва е линка : http://store2.data.bg/razr/