кога?

22.08.05
19:16

кога се използва колан тип сауна за корем.смятам да ползвам 1 , 2 месеца защото имам малко мазнинки и искам да ги махна но незнам кога и по колко време да го ползвам .дайте малко ькьл. :wink:

<[[[[[————]]]]]>

по точно корема ми е дота офформен , твьрд и релефен(плочите)а под пьпа са тези мазнини за които ви споменах. :wink:

22.08.05
21:29

никой ли незнае :?

<[[[[[————]]]]]>

DO

22.08.05
22:09

ми слагай го като правиш кардио, може и по време на тренировка но аз лично мисля че няма нужда, но ако мислиш че само с колана без подходящо хранене ще стане нещо си в грешка :)

22.08.05
22:31

имам диета :wink: но искам да става по бьрзо :wink: за тва питам:
1.кога да го носа колана
2.по колко минути

<[[[[[————]]]]]>

DO

22.08.05
22:48

ми като правиш кардио е достатъчно според мен може да го слагаш и по време на тренировка с тежести както казах ... иначе ако висиш пред пц-то и го носиш няма да им ефект ...

22.08.05
22:52

ок. 8) ще го нося при тренировки и като права кардио. :wink:
мерси много :D

<[[[[[————]]]]]>

DO

22.08.05
23:00

няма защо :)  :?  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1