23.08.05
13:34
Какво мислите за категория Боди фитнес?Дали ще има участници за нея дли ще се увенчае с успех не само в Бг, а в световен план.Изобщо знаете ли нещо за тази нова категория която ще присъства дори на БГ състезанията.
23.08.05
14:50
Току що прочетох за нея в Мускули И Фитнес ... Звучи интересно . Много скоро ще си проличи дали ще излезне нещо ..
Ще ме извинявате ама е голяма простоия! Това е като за неуспели културисти, които ги мързи да качват или нещо такова!!! Вярно но този спорт няма развитие, не можеш да качваш, стоиш само на едно и също място, формата си има лимит, донякъде да се подобри, а после накъде? За жените да, но при мъжете...
Аз принципно одобрявам тази категория,колкото повече красиво оформени тела се показват,толкова по-добре :)Йода,ти самият си казвал на какво ниво са повечето жени..как беше”като кифли “,така че това може да стимулира доста мацки да се хванат да спортуват и да изглеждат добре :)
Друг е въпроса ,че сигурно там ще се пусне Любомира Стефчева ....и освен мазен задник друго незнам какво ще покаже !Дано да греша!
[quote author=“tigra”]Аз принципно одобрявам тази категория,колкото повече красиво оформени тела се показват,толкова по-добре :)Йода,ти самият си казвал на какво ниво са повечето жени..как беше”като кифли “,така че това може да стимулира доста мацки да се хванат да спортуват и да изглеждат добре :)
Друг е въпроса ,че сигурно там ще се пусне Любомира Стефчева ....и освен мазен задник друго незнам какво ще покаже !Дано да греша!
Да, права си! Точно за това казах че за жени става, но за мъже ми е малко странно! Жените маса не трупат или поне не това им е целта, така че за тях става! Иначе тя Стефчева сигурно ще стане шампионка, понеже може и само тя да излезе де :lol: :lol: :lol: Ще почакаме и ще видиме! Набираме агитка за републиканското
24.08.05
12:05
На мен подобна категория би ми харесала.Аз не съм фен на бруталната маса или поне не съм върл фен на този тип тела.За съжаление поне засега невиждам кой би участвал на подобно състезание по ред причини които няма да изтъквам сега.Дано да има успех тази категория както при мъжете така и за жените.
По снимки, които гледах в едно списание, за тази категориа - ами допада ми донякъде. Но в България, освен 2-3 състезателки засега не се сещам!
Фаворит за тази година се очертава Любомира Стевчева. надали категорията ще се изпълни до край, но.....има време за всичко!
Тази кътегория може да се окаже много интересна. Защото не е важно само да растеж докато станеш неувазнваемо огромен, без да има никаква естетика, много важно е и представянето. И най-важното нещо според мен е, че това може би ще е шанс за хората които искат да се състезават на чисто, защото отдавна е ясно, че преминал допинг тест не означава на чисто. Само не ми е ясно какви точно ще са критерийте.
24.08.05
14:55
Би могло да се получи нещо добро, но не и на ниво БГ тук нещата са слаба ракиика.Няма да има състезатели ще е като при жените сега по една участничка в категория, а понякога и толкова няма, че дори и категории махат(знаете как подрязоха при мъжете категориите).Иначе- да добре дошло за момчетата които искат да се готвят на чисто, но нещата ще са същите пак един ще иска на чисто, друг ще взима както намери за добре е не за качване на килограмни, но за релеф, сепарация и обезводняване също си има доста препарати.Допинг контрол няма да има.Критерия за оценяване пак ще е субективен и пак както досега сме виждали може да има така наречените “съдииски грешки”. Лично аз го виждам обречено това начинание. Дано да греша понеже и аз искам да виждам положително развитие на спорта, а и все повече красиви тела.
Благодаря за вниманието.