Правилно усвояване на храната

21.10.22
10:15

Здравейте, това че всички смятаме калориите, въглехидрати, белтъчини и мазнини е добре, но как сме сигурни каква степен от това, което сме приели на края на деня като цифри е усвоено. До колкото разбирам най-важно за усвояването е правилната комбинация във всяко хранене, и тук идва основният ми въпрос. Абсолютно навсякъде се говори, че една от най-лошите комбинации, в които почти със сигурност месото загнива вътре в нас и белтъчините не се усвоява е скорбялни въглехидрати (ориз, картофи и тн) и месо. Какво става в такъв случай с най-популярните фитнес хранения с месо и ориз и месо и картофи и тн?

24.10.22
23:05

Това със гниенето са пълни глупости.

Това е наистина интересен въпрос, но според мен това са глупости и не е възможно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1