24.08.05
20:17
Днес приказвахме с един приятел и той почна да ми обяснява как на мен ми трябва амино и гайнер за да натрупам достатъчно маса, а след това за да я поддържам трябва да си взема протеинче...все пак ми се иска да направя разлика :wink:
24.08.05
20:42
поясни каква разлика искаш да разбереш , т.е. кое трябва да сравняваш , че да търсиш разликата?
по-здрави
Ами разликата между комбинацията амино с гайнер и протеин...Знам много хора, който само с протеин са качвали, а пък сега разбирам, че той е за поддържане само,а за качване било по-добре амино и гайнер...Нещо от тоя род :wink: така ли е?
24.08.05
20:50
човек , понеже въпроса ти не е труден , а дълаг за обяснение аз те съветвам да прочетеш инромацията която има на сайта за белтъчините(протеините),мазнините и въглехидратите ,за да си отговориш сам.Там ще разбереш за какво става дума.После ако не направишразликата ще ти обясниме.
по-здрави :wink:
мнението ми е да си седнеш на *ъза да си отвориш добре очите и да си пуснеш *ързеливия мозък да чете-http://www.bb-team.org/
Ей WESTA ти всички мнения ли си направил с такива безмислени коментари?!! :twisted: да не те обидих с оная тема дето искаше да вземаш кинти а :?: :evil: :twisted:
1твойто ебезмислено!можеш да ми отвориш мненията и да прочетеш!
2значи ако моя коментар е безмислен”да седнеш и да четеш за да се образоваш”!то предлагам никой да не ти отговаря на “смислените”теми
3не не си ме обидил спокойно!ти сам се обиждаш!
[quote author=“WESTA”]1твойто ебезмислено!можеш да ми отвориш мненията и да прочетеш!
2значи ако моя коментар е безмислен”да седнеш и да четеш за да се образоваш”!то предлагам никой да не ти отговаря на “смислените”теми
3не не си ме обидил спокойно!ти сам се обиждаш!
1-во айде да не ми цапаш темата повече...а??
2-ро намериш ли ми отговор на въпроса в статиите пред всички във форума ще ти се извиня ама ако не намериш нали се сещащ, че трябва да си сложиш едно LAMER зад ника :D :?:
3-то твойте мнения ги има щяло и не щяло по темите...
айде сполай ти! 8)