Най-известната глупост(за жените)

QK

24.08.05
22:41

Искам да обърна внимание на жените,посещаващи фитнес зали и всички от този род,та значи от много жени,които са ме виждали и питали може ли и те да посещават фитнес,след като им отговоря,че няма нищо лошо,те ми задават въпроса - няма ли да кача много мускули и да стана на т.н. и т.н.
Това,което искам да им кажа(за тези,които не знаят и случайно четат това) няма такава опастност със една хубава диета и добре подбрана кардио и с тежести тренировка.Даже е изключително полезно да се тренира за здраве и за оформяне на тялото.Сигурен съм,че всяка дама,полагаща определени усилия и вижда постигнатото винаги остава доволна.Това не само ще ви оформи като пропорции,но ще ви помогне да се чувствате по - свежи и с по-голям тонус.За самочувствието - само един съвет - ако може такива жени,посещаващи фитнес,да не се превземат да си мислят,че като са направили красиво тяло това им дава право да се превъзнасят,имал съм такива случаи и то доста,няма смисал,хубаво е човек да има самочувствие,но не извън пределите на покритието му.Не знам защо повечето жени незнаещи вземат мнение,по което спорят с часове - как може жена да казва че ще качи много мускули и си мисли че ще стане като ония грозни индивиди(жени културистки) това е пълна заблуда(освен ако не се стремите към това,въпреки че никоя начинаеща не знае как).Фитнеса ще ви оформи,ободри,разтовари от всекидневието,ще ви накара да се почувствате в пълна хармония със тялото си,ще подпомогне самочувствието ви(дано да е в границите),въобще само положителни неща,не виждам нищо отрицателно във него,ако някой/я вижда нека сподели.Темата е написана с цел да се въведат начинаещите и двуумящи се дами дали е хубаво да се посещават такива мероприятия.Темата е изключително актуална.Главния въпрос :Качват ли се мускулна маса от трениращите жени? Отговор : Не и ако не се стремите към това,но с обикновена тренировка и НВД няма как да стане.Успех

Ивинявам се,ако има правописни и пунктуационни грешки.

24.08.05
23:04

Ъхъм, дам.  :D
За съжаление, дори ония от нас, които се стремят към големите мускули и тренират здраво и се хранят внимателно, нищожни неща постигат.
Факторът съотношение естроген/тестостерон е разгадката на загадката.

25.08.05
11:56

Подкрепям напълно това мнение и изказване! Дами, дерзайте! Ще ви се радваме и уважаваме. А не когато хленчите и цоцате банички :)

25.08.05
12:17

Направете я ВАЖНА ТЕМА !!! :lol:  :lol:

25.08.05
22:47

за добрите пожелания - благодаря. Съгласна съм, че фитнесът е страхотен начин за разтоварване, оформяне на красиво тяло и т. н. и т. н.

Само не разбрах тая мисъл
[quote author=“qk_bik”]... ако може такива жени,посещаващи фитнес,да не се превземат да си мислят,че като са направили красиво тяло това им дава право да се превъзнасят,имал съм такива случаи и то доста,няма смисал,хубаво е човек да има самочувствие,но не извън пределите на покритието му.Не знам защо повечето жени незнаещи вземат мнение,по което спорят с часове - как може жена да казва че ще качи много мускули и си мисли че ще стане като ония грозни индивиди(жени културистки) това е пълна заблуда(освен ако не се стремите към това,въпреки че никоя начинаеща не знае как).

към жените, четящи и пищещи тук ли си я отправил или просто често контактуваш с патици?

QK

25.08.05
23:39

[quote author=“sladka hapka”]за добрите пожелания - благодаря. Съгласна съм, че фитнесът е страхотен начин за разтоварване, оформяне на красиво тяло и т. н. и т. н.

Само не разбрах тая мисъл
[quote author=“qk_bik”]... ако може такива жени,посещаващи фитнес,да не се превземат да си мислят,че като са направили красиво тяло това им дава право да се превъзнасят,имал съм такива случаи и то доста,няма смисал,хубаво е човек да има самочувствие,но не извън пределите на покритието му.Не знам защо повечето жени незнаещи вземат мнение,по което спорят с часове - как може жена да казва че ще качи много мускули и си мисли че ще стане като ония грозни индивиди(жени културистки) това е пълна заблуда(освен ако не се стремите към това,въпреки че никоя начинаеща не знае как).

към жените, четящи и пищещи тук ли си я отправил или просто често контактуваш с патици?

Еми незнам просто забелязвам промяна,но не във всички жени,това е и съвет,защото е често срещано явление.Аз от  този форум не познавам никоя,и не съм останал с такова впечатление от постовете ви,ако някоя жена реши да се запознаем моля да ми пише лично съобщение,ще се радвам да познавам повече такива дами,намиращи хармонията на живота във залата.А за патиците може да се каже.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1