Марките фитнес уреди

25.08.05
01:23

Здравейте. Интерсуват ме различните марки фитнес уреди? Кои са качествени или не? Магазини за уреди в София официални представителства и тн?
Ако имате някакви конкретни впечатления пишете

25.08.05
11:08

аз тренирам фитнес в нас.Имам много уреди и те всичките са на “YORK 320”.За мен тази фирма е най добра :wink:

25.08.05
13:27

еми аз до сега съм тренирал само на bodys sport (мисля че така се казваха ма не съм сигурен) и са си доста здрави мешини колкото до YORK съм виждал само в метро и са като детски играчки

25.08.05
13:31

пьрво не са детски играчки , защото ако бяха такива едвали щях да стигна до това ниво на което сьм сега и второ не само в метро а ина много други места ги има. :wink:

25.08.05
14:04

http://nikisport.dir.bg/
http://www.sportbul.com/zanas.html
http://www.bodys-sport.com/catalog/

25.08.05
14:11

XaZarD виж пьрвия линк който е дал WESTA в дясно е марката YORK за която ти говоря.разгедай уредите и се обеди сам че са готини :wink:

PR

25.08.05
22:28

Аз държа само лостовете, да са ми хубави - маркови и еластични, а не да ти чупят ръцете и (или) да се огъват като скоби :)

Ivanko или  Eleiko - примерно :)

25.08.05
22:48

PANATA са  много напред с материала но има и други дето харесвам например сега се появи много яка фирма IVAN уредите и са супер качествени и достъпни по цена
Аз си тренирам вкъщи по принцип

QK

26.08.05
22:56

Pannata са най-добрите италиански уреди,даже са най-добрите в Европа,а цените им са тройни над останалите,но пък за това уредите са изключително изолиращи и с невероятен дизайн.Тва си беше реклама.

27.08.05
00:38

NAUTILUS са марка световна и призната. В моята зала се калявам с уредите на Иван Тодоров  - IVAN, много съм доволен, а и ти ги препоръчвам, ако си правиш home fitnes!
Достъпни цени, качество високо - и, успех с тях!  :)

27.08.05
00:42

имали сайт този Иван?
ако няма като цени какво представлява?

LA

27.08.05
00:44

За какви цени говориме (за IVAN)?

27.08.05
00:46

Хубав въпрос, за сайта имам предвид, миииии........ха сега де :)
Незнам, гледал съм промерни реклами на негови лежанки, пек-деци, скотови пейки, крос-оувър машини и да ти кажа една мешаница ми е в главата сега, но ако се разровя по литературата си, ще намеря нещо, но надали актуално като цена имам предвид. иначе евала на пича, прави много нови и всякакви неща!
Доволен съм, може би защото културен културист мисли за нас - мисли, први, струва и е го на резултата - качествени според мен продукти! Браов Иване! :)

27.08.05
00:50

е добре де дай някакво инфо !как може да се свържеш с тоз иван?

27.08.05
01:39

[quote author=“WESTA”]е добре де дай някакво инфо !как може да се свържеш с тоз иван?

Отвори някой от последните броеве на М и Ф там има телефони и адреси ако нямаш броевете ми кажи да видя

27.08.05
10:58

няма нищо за иван!
има реклами на vasil gym!!!

27.08.05
11:08

В последните броеве да! Но в по-стари има повечко за ИВАН

27.08.05
11:18

еми аз ги имам от 2004 до сега попрегледах ги но не пишеше нищо за
IVAN!!! :roll:

27.08.05
21:50

[quote author=“XaZarD”]Здравейте. Интерсуват ме различните марки фитнес уреди? Кои са качествени или не? Магазини за уреди в София официални представителства и тн?
Ако имате някакви конкретни впечатления пишете

На този сайт http://www.ecybex.com/ можеш да видиш едни от най-добрите уреди, които се предлагат на световния пазар. В София зала GYM е оборудвана с такива уреди, а в Пловдив спортен комплекс Тотал спорт. И сега от личен опит ще ти кажа, че наистина са страхотни. Ходила съм и в други зали но никоя от тях не е била с по-добри уреди.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1