26.08.05
18:54
Abe hora nekoi moe li da mi kaze kakvo da vzimam za masa, znam 4e trea se piat creatin, protein, glutamine, amino acids i dr. No ne znam na koia firma da budat,koi sa nai dobrite, PLS POMOGNETE
26.08.05
19:03
Колко лева ти се дават и какъв ти е стажа в залата?
Ami iskam da izhar4a kum 120-130 lv
A stazut mi e okolo 5meseca, za tqh samo si poka4ih silata, masa da sum ka4il 1-2 kila.
[quote author=“gargoyle”]Ami iskam da izhar4a kum 120-130 lv
A stazut mi e okolo 5meseca, za tqh samo si poka4ih silata, masa da sum ka4il 1-2 kila.
Можеш ли да си позволиш да ги даваш тези пари всеки месец, понеже само веднъж да ги вземеш няма смисъл?
Emi ne,misleh da si vzimam vednuz na 3 meseca, ako imate nekvo dr. predlozenie pls kazete, shoto ne sum mn navutre v ne6tata
26.08.05
19:29
[quote author=“gargoyle”]Emi ne,misleh da si vzimam vednuz na 3 meseca, ako imate nekvo dr. predlozenie pls kazete, shoto ne sum mn navutre v ne6tata
Дай ги само за суроватъчен протеин. По кило и половина на месец може да се върже.
[quote author=“Sportex”][quote author=“gargoyle”]Emi ne,misleh da si vzimam vednuz na 3 meseca, ako imate nekvo dr. predlozenie pls kazete, shoto ne sum mn navutre v ne6tata
Дай ги само за суроватъчен протеин. По кило и половина на месец може да се върже.
:shock: :shock: :shock: От този на оптимум да! Аз за тия пари си купувам на Нутрим 5кг и едва стигат за един месец, той кило и половина! Ще изкара пет дена с него! Иначе може суроватка, друго при тоя стаж засега не ти трябва! Мене ако питаш ги дай тия пари за месо, повече ефект ще има отколкото за 3 месеца добавки!
ЕДИТ: може и да не съм те разбрал, ако си имал предвид по 1,5 кг за 3те месеца, ама пак няма да стигне!
26.08.05
19:40
[quote author=“YODA”][quote author=“Sportex”][quote author=“gargoyle”]Emi ne,misleh da si vzimam vednuz na 3 meseca, ako imate nekvo dr. predlozenie pls kazete, shoto ne sum mn navutre v ne6tata
:shock: :shock: :shock: От този на оптимум да! Аз за тия пари си купувам на Нутрим 5кг и едва стигат за един месец, той кило и половина! Ще изкара пет дена с него! Иначе може суроватка, друго при тоя стаж засега не ти трябва! Мене ако питаш ги дай тия пари за месо, повече ефект ще има отколкото за 3 месеца добавки!
ЕДИТ: може и да не съм те разбрал, ако си имал предвид по 1,5 кг за 3те месеца, ама пак няма да стигне!
Ами точно това кило и половина месечно.