26.08.05
22:13
Здравейте, ще съм благодарен ако ми препоръчате някой спортен лекар, защото тия от поликлиниката ме гледат като изкопаемо като им подхвърля за стероиди и изследвания свързани със тяхната употреба.
Много благодаря за всички предложения!
Да хубаво ще е да кажите някои спортен лекар щото и аз тва съм си го мислел примерно като отида на обикновен лекар кво ше си рече кат зема да го питам за стероиди :shock: !
По принцип не знам защо но в БГ спортните лекари са изключително малко,но все пак ги има.Ако не се лъжа в Дианабад са най-добрите в страната поне аз така съм чувал,въпреки че не знам до колко те биха ти свършили някаква по-добра работав сравнение с обикновенните що се отнася до изследвания свързани със забранени медикаменти.Те биха ти помогнали при травми,а ако ти е само за едното изследване навсякъде из диспансерите ги правят
Westa аз просто питам нямам намерение да се ЗОБ аз още от креатина :? не съм опитал та за ЗОБ да говрим !
27.08.05
21:58
имам един познат лекар казва се владимир неичев тел:9714445 кабинета му се намира на стадион академик до фитнеса