Въпрос ?

27.08.05
15:49

Въпросът ми е следният досега бях на НВД  и сега нещо ме хвана тоя летен грип  :(  и се налага за няколко дена да не правя трен и да ям въглехедрати(и без това имах намерение да я спирам диетата на около 15-20септ)та около 3-4дена трябва да си похапва въглехидрати и после още толкова пак защото ще отиваме с нашите на гости в роднини от чужбина(и там няма как да спазвам диета) та тва прави някаде около 8-9дена грубу казано 10 ! до 5септември горе долу ! Дали ше се омазня за толкоз време или няма да е чак толкова голям проблем да се тапча с въгледидрати около 10-тина дни ! И после имам намерение пак да премина на НВД до 15септ за да мога да изчистя натрупаното през изминалите в които ми се налага да ЯМ въглехидрати ! Та въпросът ми е фатално ли ще е толкоз за тези дни да си похапвам въглехидрати ? Като се има напредвид че после ще се пробвам пак да изчистя за около 10-на дни и после съм в период на маса !

Ето ме и мен  почти на 16год. тежа 54кг. висок 185см. ! Диетата е правех щото имам натрупване на мазнини по корема и  паласки отсрани на ханша ! Изглежда малко съм ги свалил де  иначе сум си мърша ако съдите по височината и килограмите ми но това коремче и тия паласки на ханша  :(  кофти работа са !

Чао за сега !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1