28.08.05
01:45
Баща ми има разкъсани колянни връзки на единия крак! Какво ще препоръчате като упражнения, като в момента ходи нормално, на 47 г. е но все пак не са се възстановили връзките. Предполагам че клек не става, но на машини, знам ли! Кажете ако имате нещо в предвид! Тежи 67 кг, тренирал е цял живот, има опит, но във фитнес много не обича да ходи (ще му се наложи, сега му тренирам горната част на тялото, но за долната не съм достатъчно образован, когато става въпрос за контузии)! Ако имате идеи пишете, благодаря предварително!
БТВ: Ще помоля Болкерс да не спами в темата!
21.10.05
22:14
Те връ3ките по принцип не се въ3становяват. мен ме оперираха в на4алото на август, ходих на рехабилитация до преди 2 седмици. Сега ве4е мога да ходя, след 1 година мога и да тренирам краката. По-добре е да се направи операция сега, 3а6тото в момента стабилността на краката му е 3ависима от мускулите по тях. Нека се консултира с ортопед, по въ3можност някои, който и е спортен лекар. Поне а3 имах късмета да ме оперира такъв. Той ми ка3а 4е няма да има ра3лика след 1 година, кракът ми 6те е напълно 3драв. Така, 4е му препоръ4вам да си в3еме отпуска и да се подложи на операция по въ3можност. Има 2 вида операции. Всъ6тност прати ми ли4но съоб6тение ако ти трябва о6те инфо.