Абтроник

28.08.05
19:49

Мнението ви ?..и преките ви впечетления.

28.08.05
20:39

Ами имало е доста подобни теми накратко 90 казват НЕ ,10 % ДАмалко завиших процента на ДА-то

28.08.05
20:58

Добре,какво ще рече това да или не ?То е ясно че си варши някаква работа за това не ми става ясно какво значи това.Мойта идея беше да пообсъждаме малко примерно :До колко безвредно е това електричество което използва;Може ли с тези 600 не-пълни свивания за 10 мин да се заместят коремните преси,от друга страна в деня на тренировка или в деня за почивка да се използва или пук всекидневно . Ако отговорите на тези вапроси се изразяват в проценти 90% към 10% съответно “да” към “не” благодаря ти за отговора .Ако не дай личното си мнение.Лично аз конкретно за абтроник не открих предишни теми ,затова създадох такава.

28.08.05
21:14

[quote author=“Mani”]Добре,какво ще рече това да или не ?То е ясно че си варши някаква работа за това не ми става ясно какво значи това.Мойта идея беше да пообсъждаме малко примерно :До колко безвредно е това електричество което използва;Може ли с тези 600 не-пълни свивания за 10 мин да се заместят коремните преси,от друга страна в деня на тренировка или в деня за почивка да се използва или пук всекидневно . Ако отговорите на тези вапроси се изразяват в проценти 90% към 10% съответно “да” към “не” благодаря ти за отговора .Ако не дай личното си мнение.Лично аз конкретно за абтроник не открих предишни теми ,затова създадох такава.

В архива гледа ли не са под името абтроник има поне 3 съм виждал аз просто еднозначен отговор на дали някой ще ти даде
Успех

28.08.05
21:40

Абе донякъде ефект би трябвало да има, понеже подобен уред, само че доста по слежен, май имаше в правителствена болница! Плащаш си и ходиш системно за определен период от време! Ефект имало, доколко е вредно вече, отделен въпрос! Един съвет към всички: Забравете за лесните и мързелив начини като Абтроник! Те няма да помогнат! Ако искате хубаво тяло трябва много труд, хранителен режим и т.н.!

29.08.05
01:22

Да не мислиш пък че съм го копувал.Просто го имах под рака и тарсех впечетления.Пък колкото до марзелив,ми честно да ти кажа по приатно си е от вис да правиш коремни,просто това спестява напрежението в кръста.

02.10.09
17:52

Пичове, разберете едно- Това стимулира мускула. При липсата на такъв е нормално да  няма ефект. Аз е са го свалих от корема и ви казвам такова съкращение на мускула не съм получавал никога ;)

03.10.09
19:09

аз съм категорично против това, направо ти меша червата. Моето мнение е НЕ. По добре си тичай и прави коремни преси. Така се правят плочки. За неколко месеца и жече ги имаш ;)

03.10.09
21:26

казано от massari_bogi на 02.10.09, 17:52:

Пичове, разберете едно- Това стимулира мускула. При липсата на такъв е нормално да  няма ефект. Аз е са го свалих от корема и ви казвам такова съкращение на мускула не съм получавал никога ;)

казано от the_ace на 03.10.09, 19:09:

аз съм категорично против това, направо ти меша червата. Моето мнение е НЕ. По добре си тичай и прави коремни преси. Така се правят плочки. За неколко месеца и жече ги имаш ;)

Добре, че му помогнахте 4 години по-късно, без вас нямаше да се справи! :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.10.09 21:27.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1