28.08.05
23:51
от няколко месеца имам проблем с едното коляно. в началото ме болеше само при тренировка, но сега ме боли и като стоя прав. даже като съм седнал на моменти пак го чуствам, че н е е наред. все едно има луфт. не съм се съветвал с личния лекър понеже ме съмнява, че ще има адекватен отговор. някакви предложения? глюкозамин?
п.с. използвам ластичен бинт като правя на лег пресата. самата болка е точно при капачката (или някаде около нея :) )
28.08.05
23:58
Личният лекар неможе да ти каже, но ще те насочи към специалист. Върви по-добре. В коляното също има мускул (минискус) може от него да е.. не съм на ясно, но по-добре върви на лекар. Съвет на сляпо трудно се дава. Мене ме боля, направих повивка от 2 седмици на бедрата и сега съм като нов.
Аз бих ти препоръчал лекаря той ще те препрати както уточни manson не се доверявайте на неспециалисти и не правете глупости щото може да си докарате сериозна травма с разни му там лечения
10.09.05
12:21
Бих ти препоръчал гел Feloran 1%, има го в сяка аптека.И също така преди трен загрявай с 5 минс велоергометър и малко екстензии.Помага !