30.05.04
17:00
Naskoro 4etoh 4e upotrebata na kreatin moje da dovede do rak ??? Ko 6e kajete po vaprosa
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 16.04.11 09:54.
Ne e ludo momcheto ,ludi sa tia kyde publikuvat podobni gluposti za vredite ot tazi ili onazi hranitelba dobavka !Ne viarvai na vsichko,koeto chetesh !
Ti puk otkude si tolkova siguren, andrew?? Da ne si pravil izsledvania vurhu kreatina? Estestveno, 4e niama da dovede do rak ot niakolko godini upotreba, no koi znae ot pove4e. Su6toto e i sus slunceto. Radiaciata mu ne moje da dovede do rak ako ne se prekaliava s nego. Osven tova ako znae6 za poiavata na rak triabva da si geneti4no razpolojen.(niakoi hora kolkoto i da se pekat na slunce nikoga niama da hvanat rak) Ni6to ne pre4i kreatina da e faktor, koito da otklu4i procesa…
Emi Mr. Muskul dosega dosta hora sa umrqli ot kreatin,vse pak za tova e i zabranen produkt.Hora telejkoto meso e vredno ne go qjte vodi do tumor!Are stiga,we umruzna mi ot gluposti
Dosta hora sa umriali ot slunceto. Zatova e zabraneno. Su6toto e. Vseki znae, 4e e vredno, no kak 6te go zabraniat kato ne e priaka pri4ina za raka. (zabraniat v smisul roditelite ti da ti go zbraniat. Vse pak koi moje da zabrani kakvoto i da bilo na vuzrasten…)
30.05.04
22:41
Има изследвания сочещи това. Невярвате? Отваряте гуугъл, търсите Creatin + Cancer, и Ви заливат хиляди линкове!
01.06.04
21:41
da be hora tova go pishe v saita na bb i az go chetah.NO tova e samo hipoteza ne e dokazano. Pak i tova e ako zimash kreatin naprimer 6 meseca ili poveche bez da spresh.Az zimam 1 mesec i polovina praq pochivka polovin mesec i posle pak taka.Trqbva da si pochivate malko i nqma problemi.To i ostaite raka pak e hubavo da se pochiva malko ot tez himii.