Fit 2023

19.03.23
23:13

Здравейте,
Ради съм! Пак съм тук за мотивация!
Накратко:
165 см
66 кг. (преди месец 68 кг) Цел 58-60 кг.
36 год., София Надежда
Този месец Май стават 5 год. тренировки и хранителни режими на периоди.
От месец се взех пак в ръце, след по-лежерните откъм храна студени периоди.
Ето и моята програмка, която следвам от скоро и се чувствам добре(в скрийншот):

5 дни в седмицата силови тренировки, като 5-тият ден в някои седмици мога да го пропусна без драми, гледам че ще имам уикенд пътувания и ще видим как ще е.
Като скрийншот са 5-те тренировки. Заложила съм по 3 серии, но според състояние си давам 1-2 дни по-леки откъм обем или интензивност с оглед на кал.дефицит.
Почти няма базови или многоставни, от опит с дефицита това се получава като възможност.

Калориен дефицит около 300-400/ден или таргет 1450-1500 кал/ден

Откъм активност крачки ходене, ще добавя велосипед няколко дни в седмицата(особено в почивен ден).

Тази вълна не знам колко време ще мога да следвам, дали ще направя 2-3 дни брейк дни от храна или седмица по-леки тренировки не зная, ще слушам тялото си и ще натискам, когато мога - засега имам енергия и ми е приятно да съм така. Ако успея 2 месеца, би било чудесно! Около Великден ще съм на зелено и може би ще направя 4 дни почивка от силови.

Не мога да кажа, че имам мотивация море или лято, макар че има една сватба Август, имам и тясна рокля взета, но това не ми е голям фактор, просто съм на вълни и се възползвам.

Малко по-натам ще кача снимки на формата за прогрес.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1