30.08.05
11:59
Izvinqvam se 4e pi6a na latinica no se premestihme da giveem v Italy i na tozi komputar nqma kirili4a.Ta sam zakasal ot kam xranitelniq regim.Ta bih iskal da mi pomognete i da si kagete mnenieto za moq regim tuk tai kato tuk nqma hlqb kato na6iq,ne se qde pile6ko i tui matatak.Ta eto i regima mi.
9.00-6unka sas 2 filii hlqb
12.30-golqma porciq spageti sas tele6ka pargola
15.00-pica
19.00-spageti sas tele6ko
21.00-1 filiq hlqb sas 6okolad
22.30-sladoled
-megdu vsi4ki qdeniq si hapvam i po nqkoq druga suha pasta i razni sladki raboti
-Visok sam 188 i tega 63kg.-na 16 godini sam
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 12:35.
еми като гледам искаш да качваш!
добре е за качване само че ти препоръчвам да махнеш филията с шоколада и сладоледа и да сложиш телешко може и някакво друго месо риба свинско и т.н.
30.08.05
13:48
Ами хапвай по малко сладко щот ще се омазниш..и щом само телешко него ще ядеш :)
Последните две яденета не струват. Не си казал количества и не мога да сметна, но мисля, че и белтъка ти е малко а въглехидратите (и то простите) са много. Ядеш и прекалено много сладко ми се струва. С подобен режим ще качиш на шкембето най - много.
Пилешко в Италия не може да няма, но и да няма, замени го с телешко в по - големи количества. Добави и яйца и млечни продукти, които при теб липсват съвсем.