30.08.05
14:01
Привет на всички. Имам въпросче :)
Поръчах си Липозан на фирма Нутрим обаче още не са ми го донесли и исках да ви питам как мога да го пия като се има предвид , че тренирам само по 1 час с велоаргометър всеки ден !Аз съм 165см висока и 68кг. спазвам също и режима НВД. Благодаря ви предварително.
Като хранителна добавка LIPOZAN се приема три пъти дневно, по 1 капсула 30-60 мин преди хранене. За по-значително активиране на мастния катаболизъм препоръчителната доза е три пъти дневно по две капсули 30-60 мин преди хранене
и ако си от София по-добре си го купувай от магазина. в сайт-а е по-скъпо и те товварят за транспорт.
30.08.05
20:57
От Пловдив съм и тук има магазин, но предпочитах да си го поръчам, защото не мога да го намеря точно къде е :)
31.08.05
10:02
енгел и аз съм от плд и го има на мн. места, например отиваш във някои фитнес и би трябвало да го има аз тренриам във “перлата” там го има и в др. зали трябва да го има 100% например симфония, рондо и др...
иначе на и-нет страницата на нутрим пише как може да се приема ...
успех !
31.08.05
10:41
Май ще ме накарате да се разходя до офиса им :) Улицата я пишело в сайта ама кой да види!!
Питона защо трябва да приемам отделно Л-карнитин като го има в съдържанието на Липозана ?
:!: LIPOZAN contains L-carnitine which participates in the transport of long-chain fatty acids through the mitochondrial membrane into the mitochondrion where they are oxidized.
[quote author=“Engel”]Май ще ме накарате да се разходя до офиса им :) Улицата я пишело в сайта ама кой да види!!
Питона защо трябва да приемам отделно Л-карнитин като го има в съдържанието на Липозана ?
:!: LIPOZAN contains L-carnitine which participates in the transport of long-chain fatty acids through the mitochondrial membrane into the mitochondrion where they are oxidized.
Здравей,
Л карнитин трябва допълнително да приемаш за защото количеството съдържащо се в Липозан не е достатъчно, особено ако тренираш усилено и то кардио. На всичкото отгоре Л карнитина ако го пиеш 30 мин / 1 час преди тренировка ти дава по - голяма издържливост и помага за изгарянета на мазнините по време на тренировката, а Липозан е Карбблокер и той се приема преди хранене и целта му е най-вече да блокира приема на въглехидрати(най-просто казано).
Относно магазина, има го и в Била и е по евтино отколкото във фитнес залите. Една опаковка струваше 16 лв и нещо
По’здрави :)
31.08.05
17:00
Благодаря за инфото. :)
Аз отидох и си го купих вече 90 таблетки - 17лева даже и шапка ми дадоха :D Жената ми предложи да си купя и Л-карнитин, но не бях сигурна дали да си взема. Вече знам още утре ще отида да си го купя и ще започвам тренировките !
[quote author=“Engel”]Май ще ме накарате да се разходя до офиса им :) Улицата я пишело в сайта ама кой да види!!
Защото когато купиш Л-Карнитин, то вероятно ще е капсула от 500 млг, което значи по-яко количество. В една капсула Липозан, колко мислиш че има? Доловимо количество. Затова ти предлагам и отделно прием на 2- 3 грама Л-Карнитин дневно, т.е. от 4 до 6 капсули само чист Л-карнитин, база или тартарат :wink:
Липозан е Карбблокер и той се приема преди хранене и целта му е най-вече да блокира приема на въглехидрати(най-просто казано).
T.e. ako си приемаш необходимото количество (според нуждите ти)въглехидрати едва ли не излиза, че Липозана е излишен.Правилно ли съм разбрал ?
01.09.05
08:02
[quote author=“emzo”]
Липозан е Карбблокер и той се приема преди хранене и целта му е най-вече да блокира приема на въглехидрати(най-просто казано).
T.e. ako си приемаш необходимото количество (според нуждите ти)въглехидрати едва ли не излиза, че Липозана е излишен.Правилно ли съм разбрал ?
Не, липозана блокира мазнините, не въглехидратите. :wink:
[quote author=“der_meister”][quote author=“emzo”]
Не, липозана блокира мазнините, не въглехидратите. :wink:
:oops: А аз си мислех че основната съставка на Липозана - Chitosan , блокира въглехидратите или поне така ми казаха :?:
01.09.05
10:45
ами липозана блокира мазнините , прочети на сайта пише , не на нашия , на този на нутрим , за липозана където е информацията:)
Да, благодаря, моля за извинение за некомпетентното мнение което дадох по-горе. :oops:
Съжалявам но са ме заблудили. :evil:
Благодаря Ви че ме поправихте. :wink:
01.09.05
10:54
Вижте какво пише на опаковката:
Липозана е хранителна добавка, подходяща за хора, подложени на физически натоварвания, за редукция на мастните депа в организма, както и за случаи на повишено ниво на холестерол и триглицериди в кръвта.
Хранителната добавка Липозан е комбиниран Фет Бърнър, подпомагащ разграждането на мастните депа (главно с подкожна локализация) и предпазващ от отлагането на нови масти в тези области.Липозана преставлява широкоспектърна формула, съдържаща липотропни субстанции и кофактори, максимално стимулиращи по естествен път редукцията на мастна тъкан в организма и освобождаването на мастни киселини от нея.
Имам един въпрос за Липозана и моля за повече инфо от хора,които са го употребявали :!: Освободените мазнини напълно ли се разграждат в цикъла на бета окислението или се изхвърлят навън?Получавам сведения,че при някои препарати ставаш дежурен в тоалетната и трябва да ходиш с дамска превръзка докато ти изтекат мазнините./при мъжете :shock: става доста интересно/Вярно ли е?
При Липозана не съм наблюдавал такъв ефект, но Super Cuts 3 ми разказа играта :twisted:
8) Ееее,добри новини!А хитозана напълно ли се свързва с мазнините?Мисълта ми е дали няма да си причиниш бъбречни проблеми/камънчета/,ако останат несвързани соли?
04.11.05
09:58
Пиех липозан 10 дни и го спрях, защото корема не спираше да ме боли. Имах чувството, че стомаха ми е на топка.
Все пак за всеки си е различно.. пробваи и ще разбереш :)
П.П. И такива проблеми с тоалетната нямах :twisted: