Защо?

SP

31.08.05
20:50

Защо трябва да се приема протеин преди тренировка?Питам защото да знам дали да си взимам защото утре ще си взимам Про Голд,питам какъв протеин да си взема ако трябва да приемам протеин изобщо преди тренировка.За след тренировка протеина ми е осигурен,пия хубав от протеиновеия бар в залата.
Кажете защо трябва да пия и какъв
Благодаря!

31.08.05
20:53

Преди се пие за да не изразходваш аминокиселини по време на тренировка от мускулите и органите, т.е. предпазва от катаболизъм. Все пак е най-важно да се пие след, пък ако има пари и преди.  :D

31.08.05
21:57

Специялно Про Голд е млечно-яйчен и се пие преди тренировка и преди лягане  :wink:

SP

31.08.05
22:00

А защо преди тренировка?Аз знам че преди тренировка трябва да се вземе бързо усвояем демек суроватъчен а Про голд е бавно усвояем:)

31.08.05
22:56

точно обратното  :D . бавния се пие преди, а бързия след. защото след тренировка имаш нужда от протеин, няма за кога да го чакаш да почне да се усвоява.

SP

01.09.05
10:55

А колко време преди тренировка трябва да го пия?

01.09.05
15:23

около 1 час и половина нека и друг по потвърди понеже 1 глас е нищо :D

SO

01.09.05
18:13

ако пиеш Про голд час и половина преди тренировка може ли след тренировка да пиеш Junior на Nutrium ,който е 53% суроватъчен?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1