Цяло тяло за покачване на маса - следващ етап?

04.06.23
13:19

Привет! Тренирам сериозно от година и половина, като за периода покачих от 64 на 78 килограма, което се случи изключително чисто. Искам да продължа с покачването, но вече нещата се случват много трудно и всеки допълнителен килограм започва да отива в ... гъза и корема.

Начина ми на трениране е цяло тяло, 3 пъти седмично, ползвайки тази програма: Total Package Workout, като често увеличавах килограмите, за да има прогресивно натоварване.

Какъв смятате е следващия етап за натурално трениращ? Обмислям вариант 3-пъти горна и веднъж долна част в седмицата, за да мога да вкарам по още едно упражнение за гърди и гръб във всяка тренировка, докато краката не са ми толкова голям фокус (и без това са по-големи от горната част на тялото ми).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1