Основни продукти от дневното меню и цени

31.05.04
14:18

продукт              кол.  протеин/гр  цена/лв

пилешки гърди 400 80 1,7
кисело мляко 900 36 1,08
пшеничен зародиш 100 30 0,5
овесени ядки 100 10 0,32
яйчен белтък 5бр 20 0,85

176гр 4,45лв

Така горе-долу си набавям нужния ми протеин. Това са 133,50лв на месец, което е най-евтиното меню на месец без суплементи. Плодовете и зеленчуците не ги включавм.
Публикувайте и вашите менюта и колко ви излиза на месец. Иска ми се да видя какво още може да добавя. Може би боб, но той се приготвя по-бавно. А всичко което съм изброил се прави за броени минути, затова според мен тези продукти са най-удачни като комбинация от бързо приготвяне и количество проетин.
Давайте предложения. Диетата трябва да е евтина, богата на протеин, бърза за приготвяне от всеки.

SN

31.05.04
18:22

Можеш да добавиш към менюто си също картофи и ориз,те не са скъпи ,а можеш да вземеш от тях доста въглехидрати :wink:

Извара - 1 кг около 170 гр протеин за 2-3 лв :)

01.06.04
09:13

[quote author=“SnaKe”]Можеш да добавиш към менюто си също картофи и ориз,те не са скъпи ,а можеш да вземеш от тях доста въглехидрати :wink:

Знам, знам, затова винаги карам жената към пилето да ми направи ориз или картофи, аз ги обожавам. Но тогава си става манджа.

01.06.04
09:23

[quote author=“Sax-o-matic”]Извара - 1 кг около 170 гр протеин за 2-3 лв :)

Изварата е страхотна като я сложиш на салата от домати и краставици вместо сирене. Вчера така изядох половин кило и пак бях гладен. :lol:  :lol:

Аз обожавам на закуска кашкавалена извара и хляб бонус. А и като цяло изварата е супер - по кило на ден отива при мен.

01.06.04
12:17

[quote author=“Sax-o-matic”]Аз обожавам на закуска кашкавалена извара и хляб бонус. А и като цяло изварата е супер - по кило на ден отива при мен.

До скоро и аз набивах царевичен бонус докато не попаднах на мухлясъл. Една от харектеристиките за качестево на хляба е да е дълготраен. Затова мисля, че бонуса е яко менте. Едно кило извара не е ли малко много, като добавим и 900мл кисело мляко?

BA

01.06.04
22:53

Sax-o-matic тази кашкавалената не е ли с по-малко протеин и с повече мазнини ? Поне така съм чувал...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1