Може ли...

02.09.05
22:34

Здравеи те! :roll: Абе чудя се дали може да надхитря природата?Ьпсурд нали :?:  :?:  :?: Защото само като си помисля че идва зимата...и принципно започва едно трупане на кила :roll: ЛОШО ми става.Поне при мен е така :cry: Много гадничко и подличко...Кажете ми дали пьк не може да се преодолее някакси?Защото аз и да ям и да не ям си трупам през зимата гадна.Вьпреки че тренирам!!!Лошо ми става само като знам какво ме чака :cry:

02.09.05
22:48

Аз съм вишист и нищо не разбрах от поста ти, ама повярвай ми, нищо!  :shock:

02.09.05
23:17

Ей, ludko, да не си усещаш пак тестостерона (знаеш за кво става вьпрос)?!? Зимата била гадна, е чак пьк гадна! Това с килата зависи само от това колко, кога и кво слагаш в устата си.

02.09.05
23:29

:D През зимата пак го чувствам човече!!!Знам че е така,обаче като доиде зимичката и трупам,каквото и да правя!!!Незнам и аз защо се получава така!!! :cry:

5C

02.09.05
23:33

Да бе :) как така хахаха :) прав е StanTheGreat.Всичко зависи от това какво хапваш?Аз съм свалял зимата.Всичко ти е в храната,просто няма логика пък и както казваш,че и тренираш...трябва да си и аз незнам какво  :D

08.09.05
15:49

Просто сравни колко много се потиш,тренирайки в залата,през лятото,когато жегата е понякога непоносима и някои оставят дори и реки след себе си и колко през зимата.Аз лично през зимата се учудвам колко малко се потя,а през лятото буквално тече вода от мен !Просто повечко време прекарваш на пътечката,спираш сладкото(доколкото е възможно :) ),намаляваш до минимум пърженото и си готов :wink:

10.09.05
09:11

:cry: Да има такова нещо.Никаква пот :roll: през зимата.Ама сега ще тренирам с едни такива запарващи анц.има :wink: .Пьрженото отдавна го оставих зад гьрба си :lol: Обаче това гадно сладко......ама се контролирам някакси :shock: Интерестното е че не си променям начина на хранене през зимата и лятото,то за това ми е чудно :( Абе явно не сьм добре нещо :x Незнам защо така.От 3 седмици сьм на нова програма за релеф уж,а правя обем :?:  :?:  :?: Просто разта :? Явно си е до организьм и сам трябва да се изследваш.Или аз сьм си генетичен урод и то женски :P :P :P

10.09.05
11:43

Не си генетичен урод.Просто бъркаш в храненето.Човек е това което яде.Я си кажи диетата...ако имаш такава?

10.09.05
13:35

Не мисля,че е от храненето-не сьм го променяла.Сутрин банан,преди обед ябьлка,за обяд ориз или картофи-без сол,мазнина и т.н.,следобед кьм 16ч.ябьлка,в 18ч. банан,за вечеря риба тон с или пил.п-ла сьс салата,с малко зехтин и диет.сол.Максимум 2 пьти в седмицата шоколад и то преди 17ч.ЯКО вода!Никакви сокове,само фреш от греипф.Просто нямам думи.Така сьм вече почти половин год. :cry:

10.09.05
14:00

И аз нямам думи! :shock:  Тоя режим е убийствен. Прочети темите във форума и статиите в сайта, и си направи нормален режим на хранене.

10.09.05
14:34

Човече аз сьм свикнала вече!!!То се претрьпва.Вьпроса е защо при програма за релеф,направих обем-еи това не мога да разбера :?: Вече се чудя как да тренирам :roll: Мислиш ли че трябва да си променя храненето???

10.09.05
14:42

[quote author=“ludko”]
Мислиш ли че трябва да си променя храненето???

Да!Изцяло !Прочети в сайта и форума ,осмисли информацията и сама ще разбереш,че това ,което ти в момента наричаш “хранене” е доста надалеко от правилният подход:)

10.09.05
14:53

[quote author=“ludko”]Човече аз сьм свикнала вече!!!То се претрьпва.Вьпроса е защо при програма за релеф,направих обем-еи това не мога да разбера :?: Вече се чудя как да тренирам :roll: Мислиш ли че трябва да си променя храненето???

Защото такова нещо като програма за релеф няма. Всичко зависи от храненето.

10.09.05
16:18

:roll: Ама как далеко!На мен си ми деистжа и си свалям кила.А това че не се чувствам добре е друга тема :!: Знам че храненето е наи-ВАЖНОТО :!:  :!:  :!:

10.09.05
22:41

[quote author=“ludko”]:roll: Ама как далеко!На мен си ми деистжа и си свалям кила.А това че не се чувствам добре е друга тема :!: Знам че храненето е наи-ВАЖНОТО :!:  :!:  :!:

Мацка, храненето ти е зле, както и да го погледнеш. Ти си мислиш че като има ябълки и е ок... пак ти казваме - чети сайта.

Петко, определено има програми за релеф и има значение каква ти е програмата. Друг е въпроса че храненето е с по-голяма тежест.

11.09.05
00:08

и аз така мисля за тренировките,защото сьм го изпитала на гьрба си.Но храненето е наи-важното!И аз незнам вече какво да ям,или да не ям???Ще прочета.Благодаря многооооооо :)

11.09.05
13:50

Чети а не барбори, и си оправи храненето що е мн грешно.Ае маце успех. 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1