09.08.23
08:52
Здравейте, наскоро реших да включа клекове в упражненията за крака, но имам проблем. До 20-25 кила съм добре, но сложа ли повече, започва да ме боли прешлена на врата. Опитах с омекотителя за лост и не помогна особено.
Това на лоша форма ли се държи или на свикване? Като цяло не съм сигурен къде трябва да държа лоста и гледам да го подпирам на раменете. По-надолу ли трябва да е? Да опитам ли с преден захват? И може ли съвет, как точно се държи лоста, при клекове с преден захват?
Темата беше редактирана от Борис Трайков на 09.08.23 08:53.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим16.08.23
08:00
казано от Борис Трайков на 09.08.23, 08:52:
Здравейте, наскоро реших да включа клекове в упражненията за крака, но имам проблем. До 20-25 кила съм добре, но сложа ли повече, започва да ме боли прешлена на врата. Опитах с омекотителя за лост и не помогна особено.
Това на лоша форма ли се държи или на свикване? Като цяло не съм сигурен къде трябва да държа лоста и гледам да го подпирам на раменете. По-надолу ли трябва да е? Да опитам ли с преден захват? И може ли съвет, как точно се държи лоста, при клекове с преден захват?
Можете да опитате с българският фитнес уред, симулиращ яре?
казано от Борис Трайков на 09.08.23, 08:52:
Привет.
1) Търси място между двата прешлена. Може на лоу да е ок, на хай - да не е.
2) Ако си слаб и нямаш подкожни мазнини в зоната - прецакан си малко.
3) Ползвйа дебели фланелки. Не съм фен на пуси пад - върти се и прецаква механиката на движението.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече