11.08.23
11:27
Здравейте,
преди всичко, да започна с най-важната информация. Мъж, на 30 години, с тегло около 90 килограма, средно активен, работещ офисна работа.
От известно време имам проблем с качеството на съня, който доведе до намаляване на часовете сън, съответно умора през деня. Ситуацията се изявява не толкова в самото заспиване, в този аспект бих казал, че проблеми сравнително рядко се наблюдават, колкото във факта, че след първоначалното заспиване(около 22, най-късно 23 часа), обикновено се събуждам за тоалетна около 3 и заспиването след това е трудно, много често не успявам да заспя отново поне 2-3 часа, тоест около 5-6 или с други думи успявам да взема не повече от 3-4 часа сън на денонощие.
Какво съм предприел до момента, за съжаление без особен ефект:
- Пробвал съм популярните добавки за сън като Сладки сънища(таблетки и прахчета), NovaNight с близък до нулев ефект, отново продължавам да се събуждам в горе долу същия момент и продължавам да не успявам да заспя след това.
- Старая се да вечерям рано(преди 19ч.) и да не правя тежки вечери, пия течности, нямам открити никакви хронични заболявания, болки, работата ми не е по-стресова от всяка друга.
- Старая се 1 час преди лягане да не използвам телефон/компютър, а когато това се наложи, винаги активирам night mode, за да се намали синята светлина.
- Закупих си по-твърд матрак(такъв ми е най-удобен).
- Протетрявам редовно помещението, в което спя, а когато времето го позволява, оставям открехнат прозорец/врата.
- Помещението разполага с BlackOut щори, които осигуряват перфектна тъмнина и тишина.
Ще се радвам, ако някой би могъл да ми препоръча хранителна добавка, която да не води към пристрастяване и която да ми помогне да повиша качеството си на сън и най-вече заспиването след първоначалното събуждане. Благодаря!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимПо скоро никакви добавки приложете тази техника за заспиване
Основния проблем е липсата на физическа активност, понеже като работиш офисна работа много се натоварва психиката ... Офисната работа е смърт :))) Трябва да тренираш и няма да имаш проблем със съня. Друго нещо което евентуално може да направиш, е да намалиш водата вечерно време. През деня си пиеш както искаш, но като дойде вечерно време, без ракии и бири и по-малко вода. Все пак ако искаш съвет трябва да дадеш и повече информация за себе си :)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече