07.03.25
14:48
Още 100 ЛО+ 10 кг
20Х колелце от колене
Малко L-сит на земя
Оказа се, че няма да мога да си взема пудовката(което е тъжно, защото ми беше мил подарък), но ще търся да си купя.
Някой ако продава:
2Х24
2X20
1X32
Може да ми качи някоя снимка тук, благодаря.
Най-накрая някой да сети в БГ да ми внесе любимата бира, Боби при теб тр да я има, пробвал ли си я?
Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 07.03.25 14:53.
казано от Homer Simpson на 07.03.25, 14:48:
Боби при теб тр да я има, пробвал ли си я?
Пробвал съм я, да. Не съм фен - предпочитам баварски и белгийски бири. Нали знаеш, че по произход е от филипините, макар тази, която се продава в Европа, да е испанска от същата пивоварна, като Mahou?
Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.03.25 20:05.
07.03.25
22:36
Всъщност нямах идея, винаги съм я имал за испанска.
Някога когато ходехме на почивка в Испания, само с нея се наливахме и мислех, че е испанска.
Аз бира, на която капачката е сложена в БГ не си допирам до устата.
Но тази ми е вкусна много, на границата е на лагера, с достатъчно тяло, става и за лято и за зима.
08.03.25
14:43
200ЛО+10
L-sit земя
Колелце-20 от колене
09.03.25
16:39
200ЛО+10кг
30Х колелце
Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 09.03.25 20:04.
10.03.25
05:36
200 ЛО(докато чакам хляба да фтаса)
20Х суинг с газова бутилка ляво/дясно
2 Х 30 кофи на столове
Този уикенд ще отида в железарията до нас да си взема 50 кг пясък и торбички за пирони, ще си ги направя по два килограма всяка.
В много равно поле съм и няма никакви баири, Драгалевските чукари са ми най-близо, може със сълбите на Бай Кръстьо да започна.
Но да , започвам да се готвя за пътеката, всеки си избира сам какво иска да може.
Кухнята ми и въобще ресторанта ми в момента е някогашен стол, който аз превърнах в приятно и чисто място за готвена храна.
Кухнята е огромна и не подлежи на отопление, днес за пръв път забелязах, по плешивата си глава, че като отворя хладилника, не ме лъхва топъл въздух.
Много ме изтормози тази зима, сутрин в 3:00 на -15 беше кошмарно да седиш, а камо ли , да вършиш относително прецизна работа.
Пусках си топла вода, да си стопля ръцете, преди да режа нещо на ситно.
Но мина, пролетта е зад ъгъла.
Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 10.03.25 06:35.
10.03.25
17:32
100ЛО+10 кг
40 Х колелце
И уча японски в duo lingo от вече почти две години.
Нито един ден нямам пропуск, един път си забравих телефона в ресторанта и се върнах да си го взема, това ми е стрийка-568.
Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 10.03.25 18:17.
11.03.25
05:15
100ЛО
2Х 30 кофички на столове
5 Х 5 суинг с газова бутилка ляво/дясно
Трябва спешно да си купя пудовки, защото таа газ ако се “разлюти” ще ми отнесе тавана и мен с него😆
Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 11.03.25 05:15.
11.03.25
17:09
100ЛО+10 кг
Колелце Х 30
Планк+10 5Х 3 мин
Опитах колелцето от палци(на краката), но се агромолясах, имам го като успешно, последно 2020, когато си бяхме направили фитнес в ресторанта , но скоро ще го закова пак.
За утре съм си измислил един много невъзможен снач с галон вода за диспенсър, държейки го за тънката част отгоре, бидейки пълен, не знам дали ще мога да го стабилизирам горе, ако въобще успея да го сначна с този захват, ако стане, мисля че ще ми хареса.
Тва приложение за японския съвсем вече се гаври с мен, оказа се, че те всъщност имат два писмени езика и тва яко се бъзика с мен😀
Да, имат две азбуки. Катакана се използва за изписване на чуждици и за падежни окончания на йероглифите, които са основната азбука Хирагана.
11.03.25
17:33
казано от Svetoslav на 11.03.25, 17:26:
Да, имат две азбуки. Катакана се използва за изписване на чуждици и за падежни окончания на йероглифите, които са основната азбука Хирагана.
Брутално е.
А и схемата на учене в duo lingo е глупава.
11.03.25
19:49
казано от Svetoslav на 11.03.25, 17:26:
По принцип ми се струва малко неуважително да се обръщам към някой в дневника си( оня ден го усетих като се обърнах към Боби, защото се очаква да чете някой глупости за суинг с газови бутилки), но ти откъде имаш познания в японския, интересен избор е, реално малко хора говорят този език и едва ли някога, ще е от помощ за някого да влага усилия да го учи(а и 95% от тях говорят английски).
За мен е само гимнастика за мозъка, а и ми е лесно, аз усвоявам много лесно езици, флуент са ми -немски, френски(учителката ми по френски преподава лингвистика в Софийския и каза, че съм прежедент в кариерата и ама аз спях със слушалки с он-лайн радио за френски носвини 3 години), английски, гръцки.....справям се с чешки, фински, италиански, руски ....имам понятие от японски и румънски.
Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 12.03.25 04:23.
12.03.25
04:19
200ЛО
Суинг с галон вода-19L 3X5 ляво/дясно
3Х 10 кофи (намерих удобно място, но на плоскости и с толкова ЛО китките няма да издържат много)
Таа работа със снача с галона няма да стане, ще излети на някъде и ще си организирам 20 кила локва.
Засега ще продължавам да импровизирам, докато сътворя нещо по организирано.
Ето мястото за кофи и едно прекрасно месо, може би най-любомото ми.
Имам опит с импровизираните кофи(8 етаж😄, все повече се убеждавам, че запазването на живота не ми е било приоритет).
Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 12.03.25 06:35.
12.03.25
06:30
Някой да припомни как се качваше клип от Ю тюб, моля!!!
От телефона:
Отваряш ютюб > плюсчето в средата долу > video > даваш достъп до галерията > избираш видеото > next > next > audience > upload your video/short и чакаш да процесне.
Бе, Василе, ти питаш ОТ ютюб как се качва тук явно, пък аз чета каквото си ми е угодно.
Чакай сега да видим дали ще стане.
Стана.
Начи, отваряш видеото > Share > Embed > Copy.
После идваш тук, отваряш да пишеш коментар > Youtube > пействаш копираното и публикуваш.
Няма за триене нищо.
Мнението беше редактирано от T. Toчка на 12.03.25 10:00.
12.03.25
10:57
Чай ся да видя
12.03.25
10:57
Ц, не ще при мен
Сори, наспамих яко, ама виж си настройките на самото видео - да не е прайвит. Трябва да можеш да го направиш публично или достъпно за всеки, който има линк към него. Ако не е това, не знам.
12.03.25
11:19
казано от T. Toчка на 12.03.25, 11:16:
Сори, наспамих яко, ама виж си настройките на самото видео - да не е прайвит. Трябва да можеш да го направиш публично или достъпно за всеки, който има линк към него. Ако не е това, не знам.
Ко каза за сорето преди малко.
Мейк сенс
12.03.25
11:28
Знам, че съм глямо психо, но се изнервям нещо като не става и сън няма да ме хване зарад твойто видео сега. Като цъкнеш на Learn more им трабълшуутинг, виж там, че ще дойда до София да го оправя иначе :D
ChatGPT:
The error “An error occurred. Please try again later. (Playback ID: Gc7b8wnHvx40pROe)” is a common YouTube playback issue that can have multiple causes. Since you’re trying to embed a YouTube video in a forum post, here are some troubleshooting steps:
1. Check the YouTube Video URL
Make sure you’re using the correct embed URL format. Instead of the normal YouTube link, use the embed link:
✅ Correct Embed URL Format:
<iframe width=“560” height=“315” src=“https://www.youtube.com/embed/VIDEO_ID” frameborder=“0” allowfullscreen></iframe>
(Replace VIDEO_ID with the actual video’s ID)
🚫 Avoid using:
https://www.youtube.com/watch?v=VIDEO_ID
https://youtu.be/VIDEO_ID
2. Clear Cache and Cookies
If you’re getting the error when previewing the post, try:
Clearing your browser cache.
Using incognito mode or a different browser.
4. Disable Browser Extensions
Some extensions (like ad blockers or privacy-focused ones) can interfere with video playback.
5. Try a Different Device or Network
If the issue persists, try:
A different internet connection (some ISPs block YouTube embeds).
A different device (to rule out browser issues).
😁
Мнението беше редактирано от T. Toчка на 12.03.25 11:47.
12.03.25
11:37
https://m.youtube.com/watch?v=кодът_на_клипа
Пример:
Ако оригиналният линк е:
https://youtube.com/shorts/qY5ybMgeOUI?si=M4mZ4znO0zNLTZAb
тук публикуваш като въведеш:
https://m.youtube.com/watch?v=qY5ybMgeOUI
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 12.03.25 11:59.
Има някакъв проблем тук, не е като в другите сайтове копваш връзката, задаваш на опцията вмъкни медията, пействаш и клипа излиза. И на мен така се появява: “видеото не е налице”
Поради това аз след като копна линка не отивам на опцията за Ютубата, а на опцията Линк и там го пействам и му давам текст. В полето пействаш клипа, а в полето за текст си пишеш ЦЪК, БУМ и т.н. Да, не се вижда клипа на пауза и трябва да натиснеш препратката. Имаше и директно, за да се вижда, ама нещо имало значение шорт ли било, клип ли било и т.н. Все забравям.
Мнението беше редактирано от D_M на 12.03.25 11:41.
12.03.25
11:52
Да, ако нямаше проблем нямаше да коментираме. Написах как се качват ТУК.
Проблема е само с short клиповете, при другите няма никакви проблеми, просто копирате линка.
Мнението беше редактирано от Петко К на 12.03.25 12:05.
12.03.25
13:51
казано от Петко К на 12.03.25, 12:03:
Проблема е само с short клиповете, при другите няма никакви проблеми, просто копирате линка.
Дам, тези са шортове, благодаря ти.
12.03.25
13:56
Само проба, стар е.
12.03.25
14:55
Да си напиша, че няколко човека вече ми казаха, че били Щ-тата с едно повече, не става дума за всеобщо известната шега с Щ-тата, а:
Щъ Не Щъ, Щанги Ще +Щ
🙂
Ника да си допиша и квото там правя, въпреки че не съм довършил:
100 Х ЛО+10
50 Х колелце от колене
Опити за L-sit на столове
Дима, таа е за теб, ако не я видиш тук и при теб ш я кача, ама ти с Дебелянов нямаш, нали???
😄😄😄
Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 12.03.25 15:02.
казано от Homer Simpson на 12.03.25, 14:55:
Да си напиша, че няколко човека вече ми казаха, че били Щ-тата с едно повече, не става дума за всеобщо известната шега с Щ-тата, а:
Щъ Не Щъ, Щанги Ще +Щ
🙂
Като сега гледах един от твоите клипове (покрай пляснатия за проба) ще ти кажа, че имаш изказ и визия да водиш някое кулинарно предаване в Нова или Би Ти Ви-ту. Все са подобни водещи напоследък, т.е. по-русоляви, стройни, с леки и не много леки бради, младолики пичове излъчващи енергия ;-)
12.03.25
15:12
Благодаря за приятния очерк , викат ме от време на време тук-там, но вече нямам енергия за такива неща, просто не съм в състояние вече да се насилвам в дълъг период от време и да гоня развитие, ужасно много ми писна от света на попрището ни и затова се забих далеко от всичко и всички.
13.03.25
05:24
150 ЛО
5Х10 кофи
5Х 10 гоблет с каса бира(от начина, по който се държи, много изтръпват раменете)
Вероятно в понеделник ще имам 32-ка, благодарение на мил приятел, от там нататък ще търся една БГ торба и да транспортирам една обещана от много време щанга и съм готов.
Още не съм решил къде ще си организирам тренирането, у дома на двора или зад ресторанта, но и на двете места ще мога да клякам само каквото мога да обърна, така че ще започна усилено и целенасочено с обръщането.
Мнението беше редактирано от Homer Simpson на 13.03.25 05:26.
13.03.25
13:21
Някой би ли дал идея за подложки за щанга, искам да си ги направя ит подръчни материали, щангата няма да е много тежка, пода е мрамор?
13.03.25
14:07
А ако между тях сложа тук там вата, че имам останала в мазата?
Зависи каква, ако е стъклена - не не.
Иначе, можеш всичко да сложиш разбира се, дунапрен, ама няма ли да стане да пружинира и да потъва много? Пак и зависи, ако ше пускаш 150 кила щанга от горна позиция на тяга, не знам какви дюшеци трябва да сложиш да си спасиш мрамора. Иначе за нормално поставяне според мен 5-10 пласта велпапе ще са достатъчни. Аз си пускам дъмбелите нормално на гранитогреса, но те са с пластмаса отвън, не са олимпийски дискове за щанга.
Вик гледах на клипове какви дюшеци има да пуска щангата върху тях.
13.03.25
14:19
Едва ли ще имам 150
Ватата е каменна
Пак не е ОК според мен, ще се разпраши каменната като я млатиш с щангата постоянно, не ти трябва да я дишаш. Има една вата, дето пълнят на диваните възглавничките с нея, тя е някакъв вид пластмаса на нишки и не се чупи и няма да се разпрашава, от нея можеш да сложиш.
13.03.25
15:38
Ей ся един приятел ми писа, че е добра идея гумени стелки за кола, евтинджоси
13.03.25
16:33
100ЛО+10 кг(утре качваме килата)
50 Х колелце
L-sit 2X 5 sec, втората + още малко