02.09.23
02:06
Здравейте всички на форума,
Искам да ви споделя личен опит и да потърся съвет относно нещо, което се оказа доста неловко и досега не съм срещал много информация за това. Аз съм мъж и имам проблем с обрив по лицето, който се дължи на окосмяването на брадата. Става дума за алергична реакция на самата кожа и кремовете нямат голям ефект. Това нещо ме обезпокоява вече известно време, и търся начини да се справя с него.
Бих искал да науча повече за лазерната епилация на цялото лице като възможност за трайно премахване на космите в зоната на брадата. Предполагам, че има и други мъже, които са имали сходни проблеми и са се решавали да направят подобна процедура. Така че, ако има някой, който може да сподели опит и резултати, бих бил много благодарен.
Моля, обърнете внимание, че това, за което говоря, няма никаква връзка с моята сексуална ориентация. Вярно е, че мъже могат също да се стесняват от космите, особено в лицето, и търсят решения за този проблем. Важното е да се чувстваме добре с нашия външен вид и да разберем как да го подобрим.
Благодаря ви предварително за всякакви съвети и информация, която можете да споделите. Този проблем наистина ме засяга, и се надявам, че заедно можем да намерим ефективни решения.