07.09.23
00:25
Здравейте, тренирам от години наред във фитнес, където много пичове, си тренират голи до кръста, особено лятото, аз също съм от тях,
даже така си идваме и тръгваме някой от залата, понякога сме единични случай, да тренираме без тениска и тренировката си върви, съвсем нормално и спокойно, докато преди няколко дни се появи един маниак, който ми повиши тон, един особен, защо съм бил само аз гол, след това видях, че и други се съблякоха, и нямаше проблем за тях, след няколко дни и аз се съблякох, като ония маниак беше там и имаше други голи, и нищо, не каза, ама още ми е странен, отвратителен все едно фитнеса е негов. Аз лично виждам много повече ползи в това да тренираш гол до кръста, отколкото облечен, особено лятото, не се потиш, виждаш по-,добре, как изпълняваш някой упражнения, имаш повече самочувствие. А вие какво мислите за това?
29.09.23
08:28
казано от Muscle Men на 07.09.23, 00:25:
Здравейте, тренирам от години наред във фитнес, където много пичове, си тренират голи до кръста, особено лятото, аз също съм от тях,
даже така си идваме и тръгваме някой от залата, понякога сме единични случай, да тренираме без тениска и тренировката си върви, съвсем нормално и спокойно, докато преди няколко дни се появи един маниак, който ми повиши тон, един особен, защо съм бил само аз гол, след това видях, че и други се съблякоха, и нямаше проблем за тях, след няколко дни и аз се съблякох, като ония маниак беше там и имаше други голи, и нищо, не каза, ама още ми е странен, отвратителен все едно фитнеса е негов. Аз лично виждам много повече ползи в това да тренираш гол до кръста, отколкото облечен, особено лятото, не се потиш, виждаш по-,добре, как изпълняваш някой упражнения, имаш повече самочувствие. А вие какво мислите за това?
Като си направиш свой фитнес,ходи ако искаш и по патка.
Доста гнусно и комплексарско е тренирането така.
Силно се съмнявам да си забърсвате уредите след като сте полагали неотразими тела по тях.
Една тениска много пречи да се види,как изпълняваш упражнението....
казано от nervak на 29.09.23, 08:59:
Силно се съмнявам да си забърсвате уредите след като сте полагали неотразими тела по тях.
Абе щом не са го изгонили досега, явно и самия фитнес толерира тая мазнотия и мръсотия :) .. Но той не каза, може пък на всички уреди да си слагат големи хавлии, макар да ме съмнява. На лостовете, кой знае как ги смазват :)) а и не само.
Да не говорим че мое да си бъркат и по дупките, тук там с другите голи ..
На мен даже на софийския маратон, като ги питах не ми дадоха да си съблеча тениската .. Иначе не е лошо да се тренира гол до кръста, ама ... като си сам и на открито най-добре :)
Мнението беше редактирано от kaloyan на 29.09.23 12:34.
Що се връзвате на поредното тролене. Пълни глупости и като вижда, че не му се отговаря пак пуска мнението, пък дано някой се закачи.
01.10.23
22:12
01.10.23
22:13
Винаги си слагам кърпа на уреда, ако съм без тениска, или самата тениска!
Тури някоя снимка гол....от кръста нагоре, да видим. Изрежи главата, с олед да запазим дискретност. Щом и самочувствието подскача като си гол.
Ако имаш настолен комп/лаптоп, отвори страницата на форума и се снимай да се вижда и монитора. Да докажеш, че си ти.
Мнението беше редактирано от D_M на 01.10.23 22:38.
01.10.23
23:04
казано от kaloyan на 29.09.23, 12:31:
Една тениска много пречи да се види,как изпълняваш упражнението....Абе щом не са го изгонили досега, явно и самия фитнес толерира тая мазнотия и мръсотия :) .. Но той не каза, може пък на всички уреди да си слагат големи хавлии, макар да ме съмнява. На лостовете, кой знае как ги смазват :)) а и не само.
Да не говорим че мое да си бъркат и по дупките, тук там с другите голи ..На мен даже на софийския маратон, като ги питах не ми дадоха да си съблеча тениската .. Иначе не е лошо да се тренира гол до кръста, ама ... като си сам и на открито най-добре :)
01.10.23
23:06
Да, пречи тениската, дори и потника. Другото което, за мен това е безумие, на лостове масово са голи, като е топло естествено, без значение града.
01.10.23
казано от Dydo на 01.10.23, 22:31:
Тури някоя снимка гол....от кръста нагоре, да видим. Изрежи главата, с олед да запазим дискретност. Щом и самочувствието подскача като си гол.
Ако имаш настолен комп/лаптоп, отвори страницата на форума и се снимай да се вижда и монитора. Да докажеш, че си ти.
Във всеки един нормален фитнес си има правила и едно от основните е да се тренира облечен.
Доста гнусно е разни голи комплексари да се мотаят.
02.10.23
00:19
казано от nervak на 01.10.23, 23:22:
Във всеки един нормален фитнес си има правила и едно от основните е да се тренира облечен.
казано от Muscle Men на 07.09.23, 00:25:
Повръщам
02.10.23
02:53
казано от nervak на 01.10.23, 23:22:
02.10.23
02:55
Комплексарите обикновенно са тези които завиждат, че не могат да се събличат, като в моя случай един чичка с шкембе ми се скара, да не сте Вие като него.
казано от Muscle Men на 02.10.23, 02:55:
Комплексарите обикновенно са тези които завиждат, че не могат да се събличат, като в моя случай един чичка с шкембе ми се скара, да не сте Вие като него.
Ххахахаха :)) , по принцип е така, ама този тука е много як ..
Докато чичко с шкембе ти се кара, че си гол- всичко е наред. Ако почне да те поощрява обаче- трабва да се притесняваш.
Да и аз съм като него...винаги правя забележка на разни, които си позволяват да се съблекат...макар отдавна да не е имало такъв случай.
казано от kaloyan на 02.10.23, 07:54:
Е та като е як,не може да е комплексар ли?
Мнението беше редактирано от nervak на 02.10.23 10:12.
Аз имам друго мнение по въпроса за фитнесите, ама не искам да обиждам хората. Според мен има разлика от зала за трениране и фитнес, но да не влизаме в излишни дискусии :)
казано от kaloyan на 02.10.23, 11:27:
Аз имам друго мнение по въпроса за фитнесите, ама не искам да обиждам хората. Според мен има разлика от зала за трениране и фитнес, но да не влизаме в излишни дискусии :)
E то поради това много хора казват: отивам на фитнес. Не казват: отивам да тренирам, да трибойствам, да правя олимпийски лифтове и т.н. Малко джиджи биджи, малко рехабилитационна/тонизираща/изпомпваща работа с тежести, малко пътечки и други кардио уреди, и така.
Вчера се заговорихме с тъста, който гони 80. Обаче трудно ходи, боли го какво ли не. Та си коментираме за повечето стари хора от село, които ок, преживели са доста години, но са изгърбени и грохнали от работа, стави, кръст гръб, всичко леш. Като сравнение например виж актьорите-движат се, скачат, подскачат по сцените цял живот, но нищо прекалено за тялото, просто има движение, което е често. Нищо екстремно и натоварващо.........да предизвиква тялото. И повечето от тях живеят прилично дълъг живот, здрави, прави, изпънати. И нямам предвид непременно тези от Холивуд.
Малко Джиджи биджи правят лаладжиите по фитнесите.
Повечето хора с ,които тренирам натискат с тежести ,аз също се стремя към повече сила и тежести...до кога ще е така,времето ще покаже.За това казвам ,отивам да тренирам...не на фитнес.
И кво стана ся,нали хората на село дълголетници а у
...а то по добре в театъра едва ли не.
казано от nervak на 02.10.23, 14:34:
...а то по добре в театъра едва ли не.
:-)))))))))))
От работещите на село, ни един възрастен не знам дето да не го боли нещо. Това, че можел да изкара реда или да окоси, не е кой знае от каква полза, след като има хора не пипали кърска работа, а са здрави и прави, както като органно здраве, така и като мобилност и и липса на болки където и да е почти. Голяма работа като са щели да се уморят от копане.
Иначе то и аз се стремя да “натискам” уж малко повече от тези фитнесчиите. Но за тях просто казвам, че са си с тази нагласа, като знаят, че така ни много силни ще станат, ни някакви качества или мускули ще изградят, но не променят нещата. Така си им харесва и така си действат. Да има движение със съпротивление там, малко кардио и толкоз.
А, гъде е Голчо, никакъв се не включва, за да защити позицията си.
02.10.23
17:33
казано от Muscle Men на 02.10.23, 17:32:
казано от nervak на 02.10.23, 10:09:
Да и аз съм като него...винаги правя забележка на разни, които си позволяват да се съблекат...макар отдавна да не е имало такъв случай.
казано от kaloyan на 02.10.23, 07:54:
Е та като е як,не може да е комплексар ли?
02.10.23
17:33
И като им направите забележка, какво последва?
казано от Muscle Men на 02.10.23, 17:33:
Това някакъв опит за групова терапия ли е, защото ако да май си сам ?
Мнението беше редактирано от Веси на 02.10.23 21:44.
“ Фитнеса” ака Бодибилдинг е дъното , смешно е когато го наричат спорт.
Иначе си тренирай гол щом ти е кеф.
Преди време всичките КФ тренираха голи , за съжаление само мъжете .
Ти как мислиш?
02.10.23
казано от nervak на 02.10.23, 22:53:
Ти как мислиш?
02.10.23
23:20
При всеки различно, някой отговарят подобаващо още първия път и си остават така голи, други като мен като замълчат от първия път им е неприятно. Ако фитнеса е тип кукличка и всички са облечени такива като теб, правете забележка на инцидентно съблякъл се някой, ама, ако е такъв, където половината са голи е дразнещо, каращите се да сте в такъв фитнес, още повече, че малко след като ми направи забележка, 1/3 се съблякоха.
02.10.23
23:21
казано от ISB на 02.10.23, 22:27:
“ Фитнеса” ака Бодибилдинг е дъното , смешно е когато го наричат спорт.
Иначе си тренирай гол щом ти е кеф.
Преди време всичките КФ тренираха голи , за съжаление само мъжете .
02.10.23
23:22
Хубаво е, че мислиш така да си тренирам гол щом ми е кеф, за щастие много хора във фитнеса също мислят така.
17.04.24
09:05
Здравейте!
Мен по-принцип не ми пречи, но не мисля че е правилно. Дрехата обира потта. Мое мнение де. Не мисля ,че проблема е в това че се разхождаш гол до кръста, а за това че потта ти капе навсякъде.
19.04.24
08:54
Ама тя не капе пот, никога от мен не капе пот, имам си кърпа и си се бържа, дори да не излиза много, да не изстина, пот само от лицето ми капе и от краката под колената, много, много рядко-които се покриват, не от тениска, а от дълъг панталон и забрадка, няма с тях да тренирам.
21.11.24
13:25
казано от nervak на 02.10.23, 22:53:
Ти как мислиш?
Смеят ти се в лицето сигурно?
Къде си тръгнал на 50 години да се караш на младите..
21.11.24
14:06
казано от nervak на 21.11.24, 13:28:
Пробвай
Онлайн всеки много знае хах