Как да Лекувам Болки в Ставите на Лактите ???

QU

01.06.04
00:35

Колеги... някои да знае как да си оправя травмата в лакътя. Нещо в ставата е. Когато дигам на лежанка с по големи тежести и лявата ми ръка изтърва.  Ако има някви мазила и лекове казваите.  Fielen dank.

01.06.04
12:01

Ами и аз имам сьщия проблем,с левия лакьт.Почовка му е майката иначе може да стане по-лошо.Само че при мене травмата се обажда при скота.На мене лично ми помага бен гей.Мажеш се преди тренировка и след това.Проблема е че има силна миризма :wink:

01.06.04
17:05

Ако не е някоя сериозна травма може да си вземеш едни таблетки “Румалая ” се казват, фирмата проиводител е Хималая ,продават се във всяка аптека и струват около 1.5- 2 .0 лева.Някакви билкови са,индийски май,но помагат.Имах страхотни болки в коленете есента ,но с това се оправих !
Ако решиш да си вземеш се пият по следната схема 1-вото шишенце,взимаш 3 X3 хапчета,2-рото 3 x 2,3-тото 3 x 1 .
Това от мен :)

01.06.04
19:22

hora tva e nai-gadnoto ne6to.Do predi 3meseca kurtih vsi4ko jivo na kandska s lqvata i izvednuj edni adcki bolki,rukata mi edva li ne trepere6e,sega sprqh kanadskata ot izvesno vreme i kato pravq nqkukvi opiti pak me nabolva.Croc mersi,6te go probvam

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1