07.09.05
23:03
Привет на всички! Моля за компетентно мнение във връзка с избора ми да си купя китайски велоергометър (AB FIT). Четох и предишните форуми по тази тема, но не успях да добия ясна представа по отношение на качеството на тези уреди и реалните предимства на KETTLER (освен реномираната марка) пред китайските. Благодаря в аванс на всички, които са готови да ми помогнат в избора!
Според мен Кетлер хич не е реномирана марка за велоергометри, но това е мое лично мнение. Реномирани са CYBEX, PANATTA SPORT, TECHNOGYM… Кетлер правят нелоши маси за тенис ;)
Аз вече втора година “карам” Kettler и съм много доволен.
Един приятел по същото време в което си купих моя си взе тайвански, не си спомням марката, от Метро май беше.
В момента електрониката му леко се прецака /не му показва пулса/ и започна да издава леко свистящ, дразнещ звук при употреба.
Разликата в цената тогава беше 100-150 лв. и според мен определено не си заслужава.
Ако имаш възможност вземи си Кетлер.
08.09.05
11:15
в момента разликата е пак толкова, може и малко повече (и то с кетлер, за паната и техно джим не говорим)...
парс, мислиш ли, че наистина си заслужава......аз сега трябва да избера вело и се чудя кое да препоръчам....ако само звукът е проблема за 2 години, мисля , че не е чак толкова фрапиращо ниско качество......
Не ти знам финансовите възможности, за мен определено не си заслужава да се спестяват стотина лева от предмет който би трябвало да ползваш 5 а защо не и 10 години.
Не си обърнал внимание че освен не особено приятния звук, споменах че и електрониката на no-name-a почна да сдава багажа.
При всички положения си вземи вело, особено ако можеш да си го сложиш пред телевизор/компютър си пускаш любимото предаване/филм/концерт и хем се кефиш, хем топиш мазнините, хем се грижиш за сърцето си. Направо три в едно :D