Шампионска програма за хранителни добавки

Темата е заключена.
Raistlin

08.09.05
10:25

Мисля че това ще представлява интерес за всички. Програмата която помествам по-долу е от подготвителния период на “чист” състезател, който печели абсолютна шампионска титла. Мисля, че програмата много добре демонстрира мястото на отделните хранително добавки в менюто на състезателя.

Задачи през периода: сепарация на мускулите, намаляване количеството на телесните мазнини и  запазване на чистата мускулна маса; запазване на енергийния потенциал чрез намаляване на въглехидратния прием и увеличаване на белтъчния. Поддържане на консумацията на наситени мазнини.


Сутрин след закуска: ‘Animal Cuts’ (без ефедрин) – 1 пакет
          “Animal Pak” (витаминно-минерален комплекс) – 1 пакет
                         
Междинна закуска :  “Animal Stack” (протеинов десерт) или        Isopreme Meal Replacement (заместител на храна с 45г.                суроватъчен изолат) в пакет от 76г.

Преди тренировка: Animal Cuts – 1 пакет
                    “Animal Metoxy Stack” – 1 пакет
                      BCAAs (аминокиселини) – 3 табл.
                      “Inosine”- 4 капсули
                      “Тri-Creatine Malate” – 4 g.
                      “Glutamine”
                      “Lecitin” – 1 таблетка

Ако тренировката се провежда следобед задължително се приема още един пакет “Animal pack”  или ако е с повече аеробни упражнения – “Energy pack”- 1 пакет

По време на тренировка

Iso Power – 500 ml.
BCAAs - течни
L-carnitine – 500 ml.
                 
Веднага след тренировка:
Amino Gold 2000 – 4 табл. + BCAAs -3 табл.
Ispreme (30г.) – суроватъчен протеинов изолат 94%
Tri-Creatine Malate (5г.) + Ribose (5г.)
Taurine- 5г.
Glutamine – 5г.
L-Leucine – 3г.
Антиоксидант (2 табл.) + Селен (1 т.) + Хром (1 табл.)
Flax – 6 таблетки
CLA – 2 табл.

20 минути след тренировка
Animal Snack protein bar – протеинова вафла

2 часа след тренировка
Ispreme Meal Replacement – 1 пакет
Sterol Complex – 2 tabl.

Вечер, преди лягане
“Nitro Design Protein”-3 лъжички
L-Arginin/l-Ornithin/L-Lysine – 3 табл.
Цинк – 1 табл.
L-Carnitine – 200 мл.

10 дни преди състезанието: за изхвърляне на излишната вода
Super Cuts
Hydro Burn

Изброените по-горе продукти не съдържат никакви забранени от МНЗ съставки.

no_name

08.09.05
10:44

wow!!! :shock:

Sourcemag

08.09.05
12:23

схемата е супер жалко че не мога да си позволя да я поддържам  :?

Raistlin а може ли да кажеш името на този абсолютен шампион все пак това е доста важно за да преценя формата на дадения състезател.От шампион до шампион разликата може да е мноого голяма.

Raistlin

08.09.05
12:47

Името му е Димитър Димитров, програмата е от 2004, изготвена е от Ю. Карабиберов.

08.09.05
13:08

и тва колко хиляди лева струва на месец?!

08.09.05
14:26

Те това се казва рекламна стратегия :o И веднага някой решава че това е пътя към шампионската титла :x Не бъдете наивни момчета

08.09.05
14:41

Aз също съм чувал,че Митко Димитров взима много малко стероиди.Ама тая програма ще струва майка си и баща си ебати.Той зима 30 вида хранителни добавки.Сигурно ше му излезне по-евтино ако зима стероиди.

[quote author=“BabaVanga”]Той зима 30 вида хранителни добавки.

И всичките са внесени от Карабибера и компания.Странна работа.Чудя се дали и един човек може и би последвал десетките подобни програми които се тиражират по родните ни медии.

Raistlin

08.09.05
15:09

Митко е състезател на клуба на Карабиберов и като такъв не плаща за добавките. Пуснах тази програма не като реклама на продуктите, а за да се види как изглежда алтернативата на стероидната подготовка при състезатели. За мен поне извода от тази програма е че за да подействат всичките тия добавки, трябват големи количества от тях; повечето хора които си купуват пооотделно тези продукти според мен просто си хвърлят парите на вятъра.
Не случайно в САЩ има отделни състезания за “чисти” културисти, където има строг допинг-контрол. Ако гледате едно такова състезание много неща се изясняват, най-главното е къде е границата за постиженията без стимулиране със стероиди. Друг въпрос е че повечето кондиционални бодибилдъри предпочитат да вярват на митове за трибестана и Л-Карнитина.

Миле, това е пътят на този човек през 2004 към титлата. Скъпо е и изисква повече работа отколкото ако си на химия като 99% от другите състезатели. Но затова е и интересно като алтернатива.

13.09.05
15:10

момчета , няма какво да се замаявате да си мислите , че дори с подобна програма с натурални суплементи , е постигната формата , която показа миналата година димитът димитров. още по - малко пък това , което показва тази година. все пак подобна свирепа гинекомастия не се появява при 30 годишен мъж от нищото. добавките са си добавки и имат своето място , но подобно преувеличаване е единствено с рекламна цел. а специално господин карабиберов е известна “мента” - неслучайно в края на миналия век продаваше прегнил за растежен хормон (въпрос на подмяна единствено на етикетите върху ампулите)  :):):)

13.09.05
15:31

Така е. Наивно е да се мисли, че с каквито и да е добавки може да се постигне ефекта на стероидите. Това наистина е по - скоро с рекламна цел, а дори и да приема всичко това, то тези неща не отменят химията, която взима допълнително и за която никъде не пише.
Да не говорим колко пари струва всичко (плюс храната) и доколко повечето хора могат да си позволят подобна програма.
Любопитно е като информация, но не мисля, че може да се извлече реална полза от нея.

qk_bik

13.09.05
19:51

На момчето което е си е направило труда да пише 1 час - пич,ти димитров за чист ли го имаш?И как точно мислиш че ще се усвой цялата тази гама от добавки.като изключим храненето,което е адски много за този който говорим.значи цялата съвкупност от тия добавки с едно зверско хранене може да доведе обикновен човек до бъбречна криза най-малкото,другото е да се чуди защо е хфарлил тия 3 бона за бонбонки.

Raistlin

14.09.05
15:38

Петко К, съгласен съм че подобни програми са с рекламн цел и че с хранителни добавки трудно ще постигнеш ефекта на стероидите. Така стои въпросът и със рекламните лица на “Мусаши”. Повечето състезатели на Карабиберов се зобят като кретени. Но аз пуснах темата не като дикусия за Митко, а за т.нар. natural bodybuilding.
Ако отидете примерно на http://www.wnbf.net/, страницата на Световната Федерация за “чист” бодибилдинг ще видите доста добри тела които според организаторите на тези състезания са се подготвяли без употребата на вещества, забранени от МОК. Тоест алтернатива има. Друг въпрос е че тя е свързана с начин на живот и цена непостижими за повечето хора в България.

qk_bik, всъщност ми отне около десет минути. Ако направиш усилие и се зачетеш, ще откриеш че не пропагандиам употребата на изброените добавки. Програмата демонстрира колко много препарати накуп трябва да се използват за състезателен резултат. Така че ако искаш дай някакво по-интелигентно мнение.

17.09.05
21:50

Според мен този човек ще умре е!То толкоз много добавки то просто той ще искиха още на 2-рия месец.qk_bik е прав то черния му дроб и бъбреците му ще заминат(той ако гълта на ден толкова много добавки сигурн черния му дроб вече е станал като на 60 годишел алкохолик).

Момчета хранителните добавки не са химия и не са забранени от никоя спортна федерация по света.В тях се съдържа вещества които подобряват работата на цялото тяло включително и на черния дроб(нали все пак е част от тялото).Така, че успокойте се нищо му няма на човека.

qk_bik

19.09.05
22:56

[quote author=“ivan.shishmanov”]Момчета хранителните добавки не са химия и не са забранени от никоя спортна федерация по света.В тях се съдържа вещества които подобряват работата на цялото тяло включително и на черния дроб(нали все пак е част от тялото).Така, че успокойте се нищо му няма на човека.

Така е няма спор,не са забранени,но прекаляването със всяко едно нещо,води до лоши последици,та дори и със секс :(

19.09.05
23:13

ехе,то ако ги взимаш всички тея работи,няма да разбереш кое как ти действа,а и хиледарка не ти мърда
Вероятно е рекламна стратегия.Христо накрая на дивидито-“grand pix” също казва,че пътя към неговата физика минава през добавките и призовава всички да приемат добавки,понеже те са“60% от всичкото”

20.09.05
00:06

според мен са 33%сън 33%хранене и 33%тренировка.а то неговото е ясно че е рекламен трик.и да ви кажа какви идиоти има по нашите земи:някакъв чул че като пие бионабол ще стане здрав ама оня идиот не е вдигал и ся станал лоена топка.Не знам дали е истина ама като знам какви ги има и какви познавам смятам че е твърде възможно тая история да е истинска :evil:

29.08.06
11:30

Този Димитър Димитров го видях преди 2-3 месеца на драг-състезанието на Божурище, не знам дали беше пред някакво състезание но беше много релефен и изглеждаше огромен, хората около него дет също не бяха малки изглеждаха като дечица. А иначе за гинекомастията - аз поне на всичките му снимки не съм я забелязал, и на www.sncway.com в галерията също изглежда добре  :?

29.08.06
13:13

Тая програма може да се изпълни от човек с неограничен бюджет и определено човек който си няма друга работа.....;)

29.08.06
13:22

[quote author=“BabaVanga”]Aз също съм чувал,че Митко Димитров взима много малко стероиди.Ама тая програма ще струва майка си и баща си ебати.Той зима 30 вида хранителни добавки.Сигурно ше му излезне по-евтино ако зима стероиди.

ХАХА имам един познат дето беше шампион от вдигане от лег през 2005-та година до 70 кг  и той ми каза,че Митко Димитров е известен като Митко -Зоба  :lol:  :lol:  :lol: аре стига пие 20000 добавки на ден и има подбно тяло заради това  :lol:  :lol:  :lol: всеки знае,че тоя човек се спуква от зоб.Аз лично никога не съм го харесвал.

head_hunter

29.08.06
13:41

[quote author=“BB_SenTineL”][quote author=“BabaVanga”]Aз също съм чувал,че Митко Димитров взима много малко стероиди.Ама тая програма ще струва майка си и баща си ебати.Той зима 30 вида хранителни добавки.Сигурно ше му излезне по-евтино ако зима стероиди.

ХАХА имам един познат дето беше шампион от вдигане от лег през 2005-та година до 70 кг  и той ми каза,че Митко Димитров е известен като Митко -Зоба  :lol:  :lol:  :lol: аре стига пие 20000 добавки на ден и има подбно тяло заради това  :lol:  :lol:  :lol: всеки знае,че тоя човек се спуква от зоб.Аз лично никога не съм го харесвал.

Без зоб такова тяло е невъзможно! Колкото и да тренираш каквито и добавки да взимаш без зоб не става. Само като го погледнеш ти става ясно не смятам, че трябва да се обсъжда кой и по колко зоби. Негова си работа. Недейте обаче да мислите, че се лишава и от добавки - не е така освен стероиди съм сигурен, че и доста добавки взима.

29.08.06
13:55

[quote author=“head_hunter”]

Без зоб такова тяло е невъзможно! Колкото и да тренираш каквито и добавки да взимаш без зоб не става. Само като го погледнеш ти става ясно не смятам, че трябва да се обсъжда кой и по колко зоби. Негова си работа. Недейте обаче да мислите, че се лишава и от добавки - не е така освен стероиди съм сигурен, че и доста добавки взима.

Абсолютно съм съгласен,но ако вземе да напише зоба който пие няма да стигне една страница от форума.Той е състезател на Юнивърсъл и взима доста добавки в това съмнение нямам  :)

29.08.06
20:26

Нямате ли си време да “възкресявате” теми от около година  :?:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1