09.09.05
18:24
Вчера паднах от около 50 см. височина но при падането стъпих накриво и глезенът изпука.Ходих на лекар правиха ми снимка и се оказа че няма нищо счупено ,а е влязло голямо голичество кръв в ставата.Доктора ми каза че трябва да лежа 15 дни с постоянно вдигнат крак за да излезе кръвта.Въпроса ми дали има някакъв начин този период от 15 дни да се съкрати.Може би някой е имал подобен проблем и знае нещо повече по въпроса.
Замалко да забравя даде ми да само да мажа мястото с Диклак гел.
Това е надявам се някой да ми помогне.
Благодаря ви предварително.
09.09.05
20:18
При мен беше нешто подобно. Доакто играех футбол и стъпах на крижо. Обаче при мен глезена се напука и бях на патерици известно време.Краката ми бяха в покой доста време. Сега тря да наваксвам в краката щото доста отслабнаха. Мисля , че има разлика в кунтузиите , ми помагаха компреси (студени) и някви болкоуспокоителн. Ся е здрав. Знам колко боли братле гадно е , но слушай ко ти казва лекаря. Успешно оздравяване !!!
Rock_acdc мисля че наистина има разлика в контузийте защото моя крак не е обездвижен ,а само го мажа с гел.А кръвта излиза ама много бавно незнам май наистина ще трябва 15 дена да лежа с високо вдигнат крак,но се надвам че след това няма да имам проблеми с него.
Благодаря ти все пак за помоща.
10.09.05
19:04
Няма проблеми. Няма да се притесняваш. Ще се оправи , само му дай 15 дена покой. :)