Kajete mi?!?!?

Темата е заключена.
SU

09.09.05
21:51

pi4ove iskam da znam ne6to mnogo prosto i elementarno no mnogo vajno za men v momenta..Do kakva stepen fitnesa vliae na rasteja na 4ovek!!!Vqrno li e 4e uprajneniqta spirat rasteja na viso4ina?Kajete mi koi uprajneniq do kakva stepen go pravqt?!?!?! :))))Iskam da razbera za6toto iskam do porasna o6te nqlkolko santimetra,a ot druga strana fitnesa e ne6to koeto mnogo haresvam!!! :P

09.09.05
22:13

има различни мнения но моито е да избягваш клека, мъртвата тяга, чуковете,мечката, пресата за крака ........

09.09.05
22:25

[quote author=”^MaD^”]има различни мнения но моито е да избягваш клека, мъртвата тяга, чуковете,мечката, пресата за крака ........

Чуковете пък защо ?!

10.09.05
00:15

superdome
Използвай търсачката, има толкова мнения по тая тема, че едва ли има още нещо за казване. Прегледай във форума и ако нещо не ти е станало ясно - питай пак :wink:

10.09.05
10:10

чуковете също те натискат надолу, за това.

10.09.05
17:49

1- форумът е български и следователно е нормално да пишем на български език
2 - в форума има толкова много теми по този въпрос и се чуда, защо не използваш търсачката?
3 - 99% от растежа е ген! глупости от сорта, че баскет и волей увеличават растежа на височина и че фитнеса го спира за мен са смешни. :wink: Тренирай си спокойно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1