09.11.23
09:04
Здравейте,колеги.Тренирам кросфит от 6-7 месеца и се чувствам много добре.Кросфитът преобърна живота ми и прекрати паузата от 10 годишно прекъсване на активния и спортен начин на живот.До тук всичко добре,обаче преди месец някъде ме заболя десният лакът (вътрешната част) .След разговори с познати и посещение на кинезитерапевт ,установих че е голф лакът.Мислех ,че ще отшуми и не му обръщах внимание ,но болката се усилваше.Намалих драстично натоварването с ръцете и известно време правих крака и кардио в залата .Мажа се с тендивал макс ,пих 2-3 дена противовъзпалителни.Правя и малко упражнения за заздравяване мускулите на предмишниците и включих и стречинг.Болката намаля драстично ,до момента в който не започнах отново да натоварвам ръцете.Не на 100 процента ,разбира се , но започнах да ги включвам в тренировките и проблемът пак е налице.Моля за насоки как да се избавя от този много неприятен за мен проблем.Как да процедирам,има ли нещо което мога да променя в начина ми на хранене и да подпомогна това възпаление да намалее . Пия отскоро омега 3 ,четох че е добре . Благодаря . Всеки коментар ми е полезен
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече