20.11.23
14:18
Здравейте от близо 2 години имам еректилна дисфункция и съм притеснен.Мъж на 34 съм.Направих си пълни изследвания ,ходих на ендокринолог,но не ми каза какво да правя.Ето резултатите:
TSH-2.59
T4 21.11
T3 4.13
TAT 380
MAT 17.4
LH 1.43
FSH 1.81
PROLACTIN 356
PROGESTERONE 1.07
TESTOSTERONE 9.34
SHBG 18.3
Estradiol 43
INSULINE 20
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим03.12.23
18:13
Някои да отговори...
04.12.23
13:11
Какво да ти отговори някой? Мерни единици, референтни стойности...Тогава чакай отговор.
04.12.23
14:27
Ето
04.12.23
15:03
Високи пролактин, прогестерон, кортозол и Хома индекс, ниски лутеинизиращ хормон и тестостерон, това е проблемът при теб.
Пусни си и 25-ОН-холокациферол.
Това, което можеш да направиш за момента е физическа активност, диета с ниски въглехидрати, умерени белтъчни и повеч емазнини и сурови зелечуци. Отделно и комбинация от адаптогени.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 04.12.23 15:07.
04.12.23
15:11
А за ерекцията какво да правя,нещата са отвратителни.
Пусни си и 25-ОН-холокациферол.
Това, което можеш да направиш за момента е физическа активност, диета с ниски въглехидрати, умерени белтъчни и повеч емазнини и сурови зелечуци. Отделно и комбинация от адаптогени.
Ето това правиш ☝️ и бих добавил Трибестан по 3 гр. на ден за поне 3 месеца.
След неправилна или дълга употреба на анаболни стероиди ли се докара до това положение?
Ако проблема с ерекцията не е в следствия от АС, причината може да са стеснени кръвоносни съдове на пениса. Кръвта не може да се движи по вените и да осигури ерекцията. Дори и при високи нива на тестостерон проблема остава.
На твоята възраст едва ли това е проблема,но все пак да знаеш,че съществува и тази възможност.
Мнението беше редактирано от ISB на 04.12.23 18:14.
04.12.23
20:55
На фитнес никога през целия си живот не съм взимал никакви добавки,протеини,креатини,камо ли да взимам стероиди,тренирал съм винаги само чисто с нормално хранене.От бая години вече и не ходя на фитнес даже.Имам ли нужда от инжекции с тестостерон или ТРТ терапия или твърдо не?Иначе сега почнах да пия един натурален продукт вигрикс турбо.
Млад си още за ТРТ според мен. Както вече дадоха конкретни съвети, първо опитай да ги изпълниш и виж резултата след няколко месеца.
Мнението беше редактирано от D_M на 04.12.23 20:58.
04.12.23
21:44
казано от Plovdivsevenhills Plovdiv на 04.12.23, 15:11:
А за ерекцията какво да правя,нещата са отвратителни.
Еректилната дисфункция е следствие от хормоналния фон. При теб е изключително лош. Балансирай него, подобри си общото физическо състояние, намали стреса, промени си качеството на живот и нещата ще се саморегулират.
Не си писал нищо за тегло, подкожни мазнини, ежедневие, хранене, вредни навици, а тези неща са също толкова важни, колкото и хормоните, да не говорим, че им и влияят силно...
Щом си ходил на фитнес - тръгвай отново. Колкото по-силово тренираш, толкова по-добре в твоя случай.
Хормонзаместваща терапия не ти трябва, а и надали знеш как да я направиш...То в България малко лекари даже знаят как де...
p.s.
Ако толкова те притеснява ерекцията, като си с някое гадже - циалис, левитра, виагра, което си избереш от тези. Час преди акта и без мазни храни и алкохол.
p.p.s.
Това, което пиеш е маркетингова добавка. Освен минимален ефект, и то основно плацебо, не чакай кой знае какво от нея. На теб ти трябва сериозен адаптогенен стак и то поне едни 3-4 месеца.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 04.12.23 21:49.
04.12.23
21:53
1.77 ,95 кг съм,не пуша,пия рядко в месеца 3-4 пъти твърдо,през другото време вечер може 1 бира или чаша вино.Мазно не ям.Сладко ям умерено.От нищо не се лишавам.Сутрин ям мляко с чия или крънч,обед-манджа/скара,вечер риба/свинско/телешко месо, само пилешко не мога да понасям.Някои ми беше казал да пробвам кломид,но ме е страх да не ми стане нещо.Ендокринолога ми каза да не го пия.Обиковено преди секс взимам вип пауър червените сашета.Някои път циалис.Виагра ме е страх да пия.
Мнението беше редактирано от Plovdivsevenhills Plovdiv на 04.12.23 21:56.
04.12.23
22:00
Eто още неща които съм изследвал:
Мнението беше редактирано от Plovdivsevenhills Plovdiv на 04.12.23 22:05.
05.12.23
11:18
казано от Plovdivsevenhills Plovdiv на 04.12.23, 21:53:
1.77 ,95 кг съм,не пуша,пия рядко в месеца 3-4 пъти твърдо,през другото време вечер може 1 бира или чаша вино.Мазно не ям.Сладко ям умерено.От нищо не се лишавам.Сутрин ям мляко с чия или крънч,обед-манджа/скара,вечер риба/свинско/телешко месо, само пилешко не мога да понасям
Храненето ти не е ОК, съдейки по ръст тегло и изследванията си и достатъчно пълен. Тоест си на една крачка от диабета...Малка крачка.
Някои ми беше казал да пробвам кломид,но ме е страх да не ми стане нещо.Ендокринолога ми каза да не го пия.
Правилно ти е казал ендокринолога, при теб от Кломида полза няма да има. Други неща ти трябват.
Обиковено преди секс взимам вип пауър червените сашета.Някои път циалис.Виагра ме е страх да пия.
Вип пауъра е същото като другото, което взимаш - плацебо в най-добрия случай. Циалис и виагра имат еднакъв механизъм на действие и са с един и същи фармокологичен профил, все тая кое ще пиеш.
Витамин Д3 ти е много нисък, почни с едни 5000 IU на ден. Особено сега в зимния сезон.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 05.12.23 11:18.
05.12.23
13:14
Нормално 125/80
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече