10.09.05
21:50
Здравейте - е за първи път съм тук, от вчера разглеждам сайта и ми харесва.
Питам се за следното - може ли някой да помогне:
1. От Л-Карнитина на Нутрим съм много доволна - ясно два хапа преди тренировка сутрин или два следобед - 2 грама. Тренирам 4 дни комбинирана гимнастика: степ със уъркаут, понякога сутрин, понякота вечер - няма как - бачкане. Но дамата в магазина на Нутрим ви препоръча и Липозан. Дали и от него има някакъв ефект не знам, но Карнитина си е екстра. Въпросът е, че не знам как да го пия този Липозан - там пише три пъти по една или две таб. - количеството добре. Но пише преди ядене. Дали се пият заедно с Карнитина или не, а пише и преди ядене....нещо ми е каша тази работа. И когато свърша един месец с Карнитина, да продължавам ли Липозан? Може ли някой да помогне с правилна схема?
2. Какво е НВД?
:roll:
11.09.05
10:25
добре дошла във форума :D за липозана... пише че се пие преди хапване защото тва е бърнар и върши работа на блокер на мазнините... за тва се пие преди хапване :D и наистина върши работа :D и пиеш по 2 хапа 30-40 мин преди хапване преди закуската и преди обяда и преди вечерята :D ама бързо ще ти свърши но резолтат ще има сама ще се обедиш :D ако не искаш да рискуваш.... земи си още карнитин и пии по 4 грама на ден но не повече от 4 седмици де понеже ще го пиеш иначе напразно то има статия в сайта .... ето заповядаи 8)
http://bb-team.org/stuff/000098.php
и така пиеш по 4 грама на ден ... и ефекта ще е просто.... :shock: после няма да може да те познаят :wink:
а НВД е ... ниско въглехидратна диета... с малко въглехидрати понеже от тях се пълнее...особено от хората с бавен метаболизам :lol:
ето това са няколко НВД-та прочети малко повече и реши кои най ще може да го спазваш понеже си и на работа и си имаш задължения...
http://bb-team.org/nutrition/000141.php
пожелавам ти успех с килата :wink:
надявам се да съм бил полезен
липозан е супер. поне на мен ми свърши страхотна работа и ме орелефи миналата година. единствен минус е , че мирише на трупове ,ама това е бял кахър на фона на ефекта му.
12.09.05
13:26
Възможно ли е Липозана да има странични ефекти, защото по цял ден ме боли корема ? :cry:
12.09.05
21:41
не не е възможно ! освен ако не си погълната сичките хапове на 1 път де :lol: :lol: :lol: ама ме съмява силно ... просто явно корема ти не го приема мн добре .... ама то пък не става да се пие след хапване ... требе да е на гладно ... незнам може просто да не си оцелила хубава партида .... :?
13.09.05
16:18
Ми аз пия Липозан на Нутрим може би просто организма да не ми го възприема. Ще спра да го пия да не си докарам някакво заболяване :)