11.09.05
15:55
Здравейте на всички.Радвам се, че най-после успях да се регистрирам във форума.Та да мина на въпроса.В момента качвам маса и съм на ВВД.Ендоморф съм и найстина много се омазнявам:(Лятото се бях изчистил добре 3 месеца на диета и НВД свалих 14кг.Сега съм 91кг и пак пуснах коремче.Бих искал да ми дадете някакъв съвет как да качвам но без да се омазнявам толкова много:(
за качване ВВД а за да не се умазняваш прави кардио по 3 пъти в седмицата.това трябва да ти помогне.Исчакай и другите да се изкажат :wink:
11.09.05
23:14
Забравих да кажа, че правя кардио 3 пъти по 20-30мин. всяка тренировка с изключение на тази за краката,след нея както знаете трудно се ходи:)Опитвам да вартя ваглехидратите-зареждам 5 дни, след което 2 дни ги намалям и после 2 дни яко зареждам и пак така.То няма начин да не се омазниш освен ако не зобиш нещо...Има време нека понатрупам малко маса сега зимата пак за другото лято ще чистя и това е но ако все пак има някои какво да добави да заповяда:)Благодаря ви!
12.09.05
08:56
човек , можеш да опитваш да качваш маса и с НВД , просто много протеин като приемаш , всичко ще е наред.(за сметка на въглехидратите).
ако обаче ти е трудно да качваш маса с НВД можеш да сехранишс умерено въглехидрати, по 2-3 гр на кг телесно тегло , не яж сладко , не приемай наситени мазнини , прави кардио сутрин нагладно , не след тренировка , след 16:00 не яж никакви въглехидрати и всичко ще е точно.
по-здрави
12.09.05
15:54
Мерси брато:)Ще мина на НВД пак то се е видяло и както ти казваш малко по-малко въглехидрати и то сложни и дано се оправи работата.Кофтито на НВД-то е че няма много сила за тренировката ама ще зареждам преди и след нея основно:)И си вдигам тежко нали така,е ще пробвам така дано всичко тръгне,защото иначе ако продължавам така няма да си личи че съм стъпвал в зала:)