11.09.05
17:30
Временно за около 2-3 седмици, ми се налага малко промяна на режима(удължено работно време и др.).Та тази промяна си каза думата и буквално съм като грохнал.Съня също идва малко, но така ще е още 2-3 седмици.Целта е сваляне на килограми и съответно съм на стриктно спазвано НВД.
Кое от двете ще ме “живне” малко преди кардиото :?:
11.09.05
21:12
таурин приет с кофеин , дава наистина много енергия!!!(то и на тази база за направени енергиините напитки).
по-здрави:)
И аз така съм чувал, но реших все пак да питам.От друга гледна точка на сайта на МУСАШИ пише за Инозина, че е кардиотоник
не ми се отваря нова тема и за тва ще попитам понеже и аз си взех таурин за първи път и не знам как да го пия проблем ли ще е ако го изсипя в кафето и го изпия така?
12.09.05
08:47
по-добре директно с лъжицата го изсипи в устата и с вода преглатни , после кафето.Иначе и както ти казваш става , ама все пак мисля ,че варианта, който аз ти препоръчвам , е по-удачен.
по-здрави
[quote author=“mihail.kolev”]по-добре директно с лъжицата го изсипи в устата и с вода преглатни , после кафето.Иначе и както ти казваш става , ама все пак мисля ,че варианта, който аз ти препоръчвам , е по-удачен.
по-здрави
и аз мислех така,ама викам да се консултирам и с други :)
A някой нещо за инозина да каже.
Калоян Георгиев беше споменал нещо ама не мога да го намеря.
Взех си Таурин, Инозин така или иначе нямаше в момента.
Трябва ли и след тренировка да го пия, че поне този на Мусаши идва соленко.Или е по добре по 2.5гр преди и след (иначе за 7 дена стига ако 5 преди и 5 след трен.).
12.09.05
18:25
Брато вземи си Таурин+Кофеин от някоя аптека и взимай преди кардио и ще усетиш ефекта още на първата тренировка!
12.09.05
18:43
Ами зависи...колко кила си?По принцип 5-10гр. не повече, т.е. една чаена лажичка с връх е достатъчна според мен.Ако си над 100кг взимай по 2 :lol: :lol: :lol:
76kg/174см
значи 5гр таурин + 5-10гр кофеин 30 мин преди тичане
В една чаша кафе колко гр. е кофеина ?
По принцип нямам проблеми със сърцето да не му дойде множко :lol:
———
на една таблетка какъв и е грамажа ?
13.09.05
08:47
[quote author=“emzo”]
значи 5гр таурин + 5-10гр кофеин 30 мин преди тичане
извинявай ти искаш да се убиеш ли с тези дози - в едно еспресо има 50 мг кофеин , на таблетки максимума е 200 мг , а ти за 5-10 гр говориш???
В случая Slayer4o говори доста неподготвено , т.е. предполагам е имал предвид кафе , не кофеин , защотото с 5 гр кофеин вече няма да си сред живите :lol: :D :lol: :D :lol: :D
по-здрави
13.09.05
08:51
само си помисли от едно 2но еспресо как се разтреперваш а при 5 грама кофеин сърцето ти ще експлодира
Мда тъкмо това проверявам т.к. съм чувал, че таблетките са в мг (затова и няколко поста нагоре написах по колко МГ)
Поразрових се и видях, че в чаша нес кафе има 66мг, еспресо - 110мг
http://healthyfood.info.bg/Advices/7Kofein.html
В крайна сметка ще пробвам 5гр таурин + 100мг кофеин
10.11.05
17:22
значи в аптеките се продава кофейн + таурин така ли
каква цена струва някой знае ли ?
[quote author=“SeLeCt”]значи в аптеките се продава кофейн + таурин така ли
Нито едното, нито другото :)
Кофеин в аптека не намерих, таурина си го взех от магазин на Мусаши.
11.11.05
13:26
и а3 съм пробвал доста напитки, определено таурин с кофеин е най-доброто. а3 го пия вместо вода по време на тренировка, но после ако мина пак на вода и се 4увствам някак си по-слаб и не мога да вдигам толкова. Играе си с психиката на 4овека, гледай да не се “пристрасти6” :D
13.11.05
19:40
[quote author=“emzo”][quote author=“SeLeCt”]значи в аптеките се продава кофейн + таурин така ли
Нито едното, нито другото :)
Кофеин в аптека не намерих, таурина си го взех от магазин на Мусаши.
а кфи пари струва таурина ?
Откъде я изкопахте тая стара тема бреее?????!!!!!!
От къде си? Ако си от София от магазина на SNC имаше, 50 гр разфасофки, не беше скъп!
Откъде я изкопахте тая стара тема бреее?????!!!!!!
От къде си? Ако си от София от магазина на SNC имаше, 50 гр разфасофки, не беше скъп!
Адрес ще дадеш ли :?:
11.04.06
21:21
[quote author=“Liofle”]какво е това SNC и къде се намира?
Пиротска младежи Пиротска
ако не знаете каде е Пиротската тва е улицата до Халите
айде със здраве
ето сайт
http://www.sncway.com/