12.09.05
14:54
Ако може да ми дадете некво инфо за това нещо добро ли е ? как се пие и с какжо е добре да се комбинира ? Мерси предварително!
12.09.05
17:29
Българския според мен е по-добър пък и по-евтин!Прави се пирамида ама ако питаш мен няма смисал да се тровиш с тия лайна!
12.09.05
18:07
Hubavi sa moje bi ne sa tolkova silni kolkota na6iq bionabol no sa slabo toksi4ni kym cherniq drob
13.09.05
00:47
Последно Българския има ли го по аптеките или не?
grafa “скоро” няма да го пуснат.Поне в близките няколко години.Повече няма да се произвежда Биоанабол от 5мг.Има от 2мг за сметка на това.Същата работа е само дето ако някои те види колко хапа зимаш може да ме помисли за психично болен...
vanwilder откъде имаш тази информация ? мои източници ми донасят , че в края на месеца може да се очаква възобновяване на производството . ама едва ли някои , освен тия в завода , знае със сигурност .
joropower Еми в аптеката която си зимам всичко каквото ми трябва.Там си имаше,но те от кадето зимат складове или какво се води им казали че повече няма да се произвежда.
13.09.05
18:39
[quote author=“vanwilder”]joropower Еми в аптеката която си зимам всичко каквото ми трябва.Там си имаше,но те от кадето зимат складове или какво се води им казали че повече няма да се произвежда.
Абе, Дупница изнемогва...
15.09.05
00:41
[quote author=“vanwilder”] Има от 2мг за сметка на това.
Да разбирам, че мога да си намеря такъв от 2 грама така ли?
15.09.05
07:33
[quote author=“vasil_stoyanov”][quote author=“vanwilder”] Има от 2мг за сметка на това.
ако мене питаш недеи да се тровиш с тая боза... по добре тренираи до генетичния ти максимум и после си земи нещо по хубаво не орално ами на инжекции и хем ще минеш с по леки стран.ефекти хем ще качиш много по чисто хем и повеч ще задържиш ако си хапвал както требе :twisted:
2 грама е огромно количество :D . можеш да си намериш и от 5мг, май го има още на места.
16.09.05
15:15
:lol: хахаха грешка, исках да кажа милиграма :wink:
17.09.05
20:46
е хууу де аз проверих в една аптека ти казаха че не се пройзвежда вече. Тва ще рече че няма и от 5мг и от 2мг. Аре кажете къде в София има още или някой ако има нека ми шитне. Пишете на ЛС ако се притеснявате тука :lol: