02.06.04
11:01
Как мислите момичетата наистина ли харесват яки и мускулести пичове или това е само една глупост :lol: :lol: :?: :?:
Pro4eti 1 ot postovete na divna. Tam mnogo to4no si kaza kakvi haresva. :D Daje se razrazi spor i 6te6e da se stigne do boi… :wink: :lol:
харесват ги и още как
друг е въпросът какво плямпат, но аз не виждам нищо лошо да го признаеш, в крайна сметка това само говори “че си естет и от хубаво разбираш”, хубавото си е хубаво и не виждам защо да се отрича,btw
аз не виждам нищо лошо да се харесва и хубава жена, красотата , както и ума си имат свои достойнства, които не бива да се пренебрегват , а трябва да се развиват
иначе става блато...блатото мирише...работа ли е да стоиш като посаден морков на едно място и да вегетираш, поливат те, торят те, слънце те пече, дъжд те вали..кавото се смили да те споходи отгоре,
нее, нееее, не е за нас това работа и лукс
а аз лчно при себе си виждам развитие в отношението си към както ги нарече “яките пичове” или по точно, в началото ми се струваше извратено да си толкова чак “надут” като тези шампиони, но в една тема като чух да коментирате кой е по-готин, реших да ги видя тия...и пуснах в Гугъла да им търси снимки...и доста неща ми харесаха, аз се изненадах, доста и то
особено много ми хареса и на този руснак гърба, красота...по-рано не бих си помислила , че нещо такова ще ми хареса, но сега ка да отрека хубавото и защо
а за истинските момчета, тези по залите, да, на мен ми харесват, тъпо е да го кажа, но ще допълня с повече маса, по-здрав релеф и по-малко подкожни мазнини, защото иначе стои едно месесто и пухкаво и дори да са здрави е кофти
целувки
За себе си мога да кажа,че със сигуност харесвам само и единствено яки ,мускулести мъже ,останалите дори не ги забелязвам.Знам,че съм адски крайна ,но ...това е пожението !Мъжа трябва да мъж и да изглежда като такъв !
02.06.04
13:05
Че харесват, харесват, в мускулите явно виждат нещо, от което имат нужда. Но, момчета, ако мислите да се скапвате от тренировки, хранене и аптеки само и само да Ви хареса някоя цицелота, по-добре се засилете в ръба на вратата и повтаряйте упражнението неколкократно - еднакво малоумно ще е.
Но нека не заблуждавам - няма нищо по-хубаво от това като вървиш по улицата да виждаш все хубави хора - адски зареждащо е (макар че аз като видя дебел мъж или жена виждам проблем, който още повече ме амбицира да развиваме този сайт :)). Затова съм казвал много пъти, че искам да живея в град, където хората изглеждат като онези от плажовете от “Спасители на плажа” - плаж, 5000 човека и нито един със шкембе :).
Въпрос на вкус е. Някои се плашат. Все едно да питаш дали всички мъже обичат големи гърди.
Нещо повече, ако имаш поне капка чар, някоя кака може и да те изебе, просто ей така, щото си мускулест и чаровен :lol: :lol: :lol:
02.06.04
17:02
Според мене, по-скоро според личните ми наблюдения и опит, момичетата харесват релефа, т.е. като нямаш почти никакви подкожни мазнини. Естествено трябва да има и мускули, щото иначе много грозно няква скенча с релеф. И все пак струва ми се повечето не харесват някви хипер здрави. Един пример ще дам: бившата ми приятелка не харесваше изпъкналите вени и профисионалните културисти. Изглеждали прекалено неестесвтено и не приличали на хора. Аз й казах, че ако ги види на живо ще се уплаши :lol:
Sax-o-matic, дяволски съм съгласна с теб, първо за това защо го правиш, ако е както го каза “само да Ви хареса някоя цицелота”...ха-ха , много игрива алтернатива предлагаш...истината е да го правиш заради себе си и който трябва ще го оцени (всеки си има своите мотиви, степенувани по субективен критерий, тя и цицелотата е мотив, но изходящата точка не си ти, а нещо в страни...)
...и това за града на “здравите хора ” е страхотна идея, дори не ми е минавло през ум, сега се сещам, че имаше такъв фантастичен роман (ама го четох в 8 клас..) и аз напоследък гледам на “дебелите” хора с по-други очи, не знаят какво губят като се самонаказват с тази своя пасивност, оправдания най-лесно се намират...
beastie, може би си прав, не мога да съм категорична, но аз поне не познавам такива жени (които се плашат) вероятно са били малтретирани???
Pepper, невероятно хитро си го намислил
DK, да “няква скенча с релеф” е гадно и за мен, съгласна съм с теб, само с изключение на това, че мен изпъкналите вени мнооого ме кефят
Еми divna… така съм чувал аз от разни разговори. Не знам как е през вашите очи... ама да си 40-50 килограма създание поне малко няма ли да те плаши нервен собственик на 50 сантиметрова ръка :lol:
Мен ако питате всичко е супер индивидуално и не може да се даде еднозначен отговор на въпроса. Още от супер малък (като попълвахме лексикони в училище) мразех некви изградени идеали от типа “харесвам руси момичета със сини очи”. За мен е важно моментното възприятие и прякото впечатление... може би затова не мога да си представя как някой ще има точни критерии за естетика на противоположния пол , които ще гони сляпо...
Не съм чувал за жена , която да е имала връзка единствено с яки пичаги или такава , която не се е загледала по младеж с подържано тяло. Замислете се.
beastie, когато си писал тази тема, едва ли си допускал колко съм съгласна с теб
с някои уточнения естествено
за индивидуалнот излъчване съвсем “За”, дори мисля, че човек възприема с онези сетива доста по категорично, от колкото с другите 5(очи, уши, обоняние, вкус...допир), ама не си дава сметка всеки път, защото е по-необозримо
[quote author=“beastie”] ... ама да си 40-50 килограма създание поне малко няма ли да те плаши нервен собственик на 50 сантиметрова ръка
а тук пък според мен зависи от субективното възприятие, т.е. за какво си мислиш като гледаш ръката, аз може би ще си помисля как гали тази ръка, как докосва...колко е истинско да си в тези обятия и както ти предположи ще има и такива, които ще си помислят какъв удар би нанесла, на мен това е последното, което би могло да ми хрумне, като идея... :twisted:
Не съм чувал за жена , която да е имала връзка единствено с яки пичаги или такава , която не се е загледала по младеж с подържано тяло. Замислете се.
няма такава със сигурност и не е нормално да има
Тук въпроса е обсъден подробно, даже може да научите нещо за стероидите. Мненията на Гейнър и Грейс са най-компетентни. Темата е от клуб Говорим си за секс в Дира
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=15&Board=talkabout&Number=1941632230&page=1&view=collapsed&sb=5&part=
Daaaa mi za vseki vlak si ima putnici i to4no tova mu e hubavoto. Kakto kazvat po Discovery da praznuvame RAZNOOBRAZIETO. Moite li4ni nablyudeniya sa 4e e maluk procenta na jenite koito haresvat zdravenyaci ot kluba nad 110 litra. Iponeje sum skromen pritejatel na ruka nad 50 i sum dostoen 4len na opomenatiya klub shte spodelya 4e na men sa mi nalitali glavno brutalni kaki ot turbo folk izmerenieto zame4tali se za neshto po-taka no zanaete i nai skromnite suzdaniya ot jenski pol pod vuzdeistvie na slaboalkoholni kokteili si zabravyat zadrujkite u garderoba vkishti i stavat izstupleniya. Vsi4ko e vupros na predpo4itanie li4no, no tova koeto radva jenite koito si padat po zdravenyaci e leko jivotinskoto izlu4vane na hishnik su4etano s intelekt i dobra viziya na fizyonomiyata. Shtoto e kofti da si gramaden s malki o4i4ki i nisko 4elce kato primat.
09.06.04
17:22
Абе хора всичко е хубаво но в разумни граници това си е мое лично мнение! А за темата се допитах и до няколко момичета и бяха единодушни - харесват хармонично развити тела! Като казват хармонично развити тела имат в предвид съответствие ръст - килограми! Мое лично наблюдение е, че повечето жени се плашат от момченцата превърнали се в маймуни!
Гледах предаване , в което разказаха за интересно проучване.
На група мъже е бил зададен въпроса “Какво мислите , че харесват най-много жените от мъжкото тяло ?” Резултатите - 21% са посочили “силни оформени гърди” , 19% са посочили “силни ръце” , а други 19% “интимните части” . Въпросът е бил зададен и на група жени. Резултатите са били супер изненадващи. 0% за ръце и гърди , 2% за “интимните части” и някакъв колосален процент са посочили “стегнат задник”. Тка , че не си мислете че ги познавате тези коврани , чаровни създанийца :lol:
Da, 6toto kato praviat testovete sa na a, b, c, d. I kato moje6 da otgovori6 samo s 1, mnogo iasno, 4e 6te izberat zadnika. Koia jena 6te haresa muj s razplut zadnik(ne govorim za milioneri :wink: ) dori da ima 60 ruka. Vse pak cialostnoto izlu4vane, simetriata i harmoniata v tialoto sa re6ava6ti. Nikoia ot moite priatelki ne bi haresala muj sus stegnato dupe i 25 ruka i 80 gruden ko6. Haresvat im koremnata presa, krakata i rucete.
Predpolagah samo, sorry. :D Zna4i e mnogo naglasena rabota. Pone az taka mislia de. :wink:
[quote author=“beastie”]Гледах предаване , в което разказаха за интересно проучване.
На група мъже е бил зададен въпроса “Какво мислите , че харесват най-много жените от мъжкото тяло ?” Резултатите - 21% са посочили “силни оформени гърди” , 19% са посочили “силни ръце” , а други 19% “интимните части” . Въпросът е бил зададен и на група жени. Резултатите са били супер изненадващи. 0% за ръце и гърди , 2% за “интимните части” и някакъв колосален процент са посочили “стегнат задник”. Тка , че не си мислете че ги познавате тези коврани , чаровни създанийца :lol:
аз в списание преди време бях чела за огромното разминаване, което има и при двата пола “какво женитре си мислят, че мъжете харесват у тх и обратно, ккаво мъжете си мислят, че жените харесват у тях”
но аз твърдо най се кефя на ръце и рамене, обаче убийствено се учудвам , колко много жените се кефят на мъжки задници..направо ме хвърлят в оркестъра..ве пак когато съм с него го гледам е лицето...
10.06.04
14:08
Гледам, че има едно общо ГОЛЯМО ЗАБЛУЖДАВАНЕ!!! ;)
Да ви кажа относно въпроса ами относително е има момичета, които харесват яките мъже и момичета, които не ги харесват, а даже се плашат, НО
ИМА ЕДНО ГОЛЯМО НО ;) НАЙ,НАЙ,НАЙ-МНОГО са момичетата, които харесват, не голямата ръка или гърда на мъжа, а ДЪЛБОКИЯ ДЖОБ! Просто в това съм се убедил и няма кой да ме разубеди, че момичетата си обичат най-много парите :lol: . Даже в кръга на шегата ще ви кажа един виц: “Въпрос към жена: Какво е за вас мъжа? Отговора и бил: банкомат с вибратор!” И то си е така... за повечето жени мъжете са банкомат с вибратор. Каквото и тяло да имаш конкуренцията ако има хубав GSM, хубава кола, много пари можеш само да го сануваш това момиче ;) .
Виждам, че тукашните момичета divna и croc, сигурно не са такива каквито изброявам аз, НО тези момичета са рядкост. И в тези трудни времена всяко момиче гледа да е ДОБРЕ осигурено, а пък не му пука с какъв човек спи, дали е тъп, грозен, и т.н. ПАРИ ИМА ЛИ ТОЙ Е ЗЛАТО.
Просто ПАРИТЕ заслепяват повечето момичета. Надявам се някой ден този мой пост да иде в някой вестник та всички момичета да се видят какво представляват.
Извинявам се ако някое момиче, чете поста и не е такова ;) Но просто това са фактите.
Чакай малко !
Не виждам нищо лошо да си имаш банкомат с вибратор ,който харесваш НАИСТИНА!Трудно се съчетват тия няколко предимства,но повярвай ми -има ги !
Проблема е ,че повечето момичета незнаят какво искат !!
КОгато си наясно със себе си (адски е трудно ) и не се страхуваш открито да казваш какво искаш и човека до/срещу теб го приема проблем няма !
Да-за мен е важно да има пари ,е и ?Крия ли го-не !Не се преструвам,не съм излъгала никого ,всичко на този свят е до време ,а аз нямам такова за губене,че да се лишавам от неща,които ми се дават !
:)))
Знам,че няма да го разбереш горе написаното !
10.06.04
15:00
croc, значи с теб няма да си паснем ;) защото аз пари за глупости(жени) не давам :lol: . Имам си пари, но ги давам за добавки, храна и каквото си искам. Намират се и жени, които не мислят за пари. Но както вече казах са рядкост. И ти го доказа(не си една от тях) ;) .
Мога да ти пожелая само късмет да попаднеш на някой “златен банкомат”, и да гледа да не му свършат парите, защото един ден ако му свършат доста ще се изпокарате ;) Виждам, че си осъзнала целта в живота си: “Да намерим правилния банкомат, за да живеем добре за напред” ;) Това е добре, че поне знаеш какво искаш. Мога да те уверя, че много момичета искат същото като теб. ;)
Предполагам, че съм разбрал горенаписаното. Успех в живота и в люборта ти желая.
Ще ме побъркаш от смях :))
Аз само казвам как стоят нещата-такива каквито са,другото е само с в сапунените сериали и на кино :)Много е грубо,ама си е факт.Едно е да искаш,друго е да го имаш .Е,аз явно съм родена под щастлива звезда:)Скъпа инвестиция съм,няма как скъпа ми е поддръжката:)))
[quote author=“croc”]Ще ме побъркаш от смях :))
Аз само казвам как стоят нещата-такива каквито са,другото е само с в сапунените сериали и на кино :)Много е грубо,ама си е факт.Едно е да искаш,друго е да го имаш .Е,аз явно съм родена под щастлива звезда:)Скъпа инвестиция съм,няма как скъпа ми е поддръжката:)))
Супер много искам да те видя каква си мацка. Къде тренираш? :lol:
10.06.04
15:58
Bad^Boy,dosta si prav.na golqma 4ast ot na6ite jeni edinstveniq kapital sa te samite(tqlo),a celta im e da se prodadat kolkoto mogat po skapo(Скъпа инвестиция съм,няма как скъпа ми е поддръжката).6tom ima6 pari priateliu,pazaruvai,a nali znae6,imame pravo na reklamaciq :wink:
Във Варна ,където и живея-засега :)
Обикновено тренирам в залата на хотел Черно море .
10.06.04
16:28
Хахаха това за скъпата инвестиция - браво намерала си си балък слънцето! Но 90% от жените след една възраст така се изсипват, че направо си е за съжаление, а това да спиш с мъж заради парите му си е най-древната професия /изразявам се възможно най-меко/ не искам да обиждам никой и все пак ако някой се обиди да си направи изводите! А докато има комплексарчета които си мислят, че като имат някой лев в повече са хванали бога за шлифера ще има и меркантилни женички! Много ми е интересно представителките на женския пол като позавехнат и господина с многото кинти им бие шута /заради някоя 18 годишна/ или втория вариянт този пич с много кинти ако напълни трапа какво точно става с тези същите меркантилни женички?
Е,не само заради парите де,тябва да има и нещо в гащите -нали казахме,че е банкомат с вибратор :))))
Не е за съжаление-а е изкуство да можеш това да го правиш :)
Като напълни трапа- идва друг на неговото място.
Ако ги зареже въпросният тип -обиконовено такъв тип жени не се впечатляват ,нали им е оставил много преди да го пуснат :)
Оххх,абе вие се побъркахте на темата ,какво толкова -пак казвам по-добре да знаеш какво искаш:)
[quote author=“croc”]Във Варна ,където и живея-засега :)
Обикновено тренирам в залата на хотел Черно море .
Кофти, чак през септември съм във Варна на сватба. Искаш ли да си менкаме имиджи, ама не голи. :) :) :)
Бой, а какво ще кажеш за мускулест банкомат с вибратор и БМВ 645 и Х5 с пет мутрагена за охрана.
В моя фитнес идват доста такива пичове. Идват и доста каки манекенки за които разправят, че се оглеждали за подобни чичковци. Точно вчера дойде някъв бос с мерцедес и джип с охрана. Но той си водеше мацката с него. Двамата тренираха задено, бяха с много добри фигури, само разликата във възрастта им беше малко голяма, но отстрани изглеждаха перфектни - потъмнели от редовен солариум, тъмни коси, мъжа към 1,9инещо, мацката малко под 1,80м. Изкефиха ме. С боса се засекохме в съблекалнята - обезкосмен, релефен, здравеняк, а погледа му като на убиец, казвам ти жесток мъж.
10.06.04
16:48
croc,no za da se prodadete imate maximum 5/6g(tolkova e sroka za godnost-ot 17 do 23 :wink: ).vsqka godina,idvat novi popalneniq,po-hubavi,s po-golqmo jelanie i nai vajnoto po-mladi :D
[quote author=“head_hunter”]Хахаха това за скъпата инвестиция - браво намерала си си балък слънцето! Но 90% от жените след една възраст така се изсипват, че направо си е за съжаление, а това да спиш с мъж заради парите му си е най-древната професия /изразявам се възможно най-меко/ не искам да обиждам никой и все пак ако някой се обиди да си направи изводите! А докато има комплексарчета които си мислят, че като имат някой лев в повече са хванали бога за шлифера ще има и меркантилни женички! Много ми е интересно представителките на женския пол като позавехнат и господина с многото кинти им бие шута /заради някоя 18 годишна/ или втория вариянт този пич с много кинти ако напълни трапа какво точно става с тези същите меркантилни женички?
Ха-ха-ха, това са пълни глупости. Значи щом една жена е достатъчно красива за да си избере по-богатия от да речем от 10 ухажора тя се превръща в курва. Ехе-хе-хе
Абе хора,вие полудяхте ли ?Само да ви драсне някой клечката на темата и обезумявате :))Те жените затова лъжат :)
Айде ,аз няма да паля фитили вече(надявам се ) ,казах моята позиция.Нищо лошо,поне ще се замислите дали да вярвате на 100% на жена.
10.06.04
20:55
хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
croc, била скъпа инвестиция ;)))))))))))))))) майко мила.... чакайте че паднах от стола от смях като го прочетох това.
Сестро май не ти липсва самочувствие а? Нека нека лошо няма, даже е хубаво нашите момичета(българките) да са със самочувствие.
Дано на твоя принц не му олекне джоба или не си хареса друга. Защото такива като него са наистина рядкост. Трябва много да се радваш, че си попаднала на такъв човек. Напълно сериозно ти говоря. Аз ти казвам, че не съм като него. Успех ! ;-)
10.06.04
21:13
Тва дето се обсъжда ся с културизма не знам дали има общо..Но и аз ще си кажа мнението-такива леки женички ги има по път и над път и те все си мислят че света се върти около тях :roll: Разбира се всеки си избира как да си изкарва парите(то това за мен си е един вид проституция) но да не мислят само че това време е безкрайно.Пожелавам на подобни индивиди от женски пол само хубаво,да продължават да успяват в живота,ама да не стане така че след някоя друга година да пукнат в някой кашон на улицата и на никой да не му пукне на к... :evil:
Е,заклевам се-неспасяеми сте :)Обичам така да провокирам -ефекта винаги е подобен,ама вие ме взривихте,чак толкова навътре да го взимате :)
Благодаря ти Bad Boy ,щастлива съм,с въпросния принц живея вече почти 10 години,гарантирам ти,че се чувства прекрасно човека :)
Ама айде-верно,стига толкова ,темата беше дали жените харесват яки пичове -става дума изцяло за физиката на човек !
Ужасно се забавлявах да ви чета коментарите:)))Супер сте :)
Харесват ви бе момчета,харесват ви-само че на една жена трябва да и се обръща много внимание !
Аз пък ше си намеря неква пастърма дето да ме гледа , да ме кара на фитнес щото книжка НЯМА да зема , да ми готви и да не говори когато не искам. Само гледайте. Кво сте ревнали ? Те да не са милиони тея с кинтите бе :shock: Като са до около 20-25 силни вилни после кво ?
Докато има балъци ше има използвачки. Въпроса беше дали харесват яките момчета.
10.06.04
22:12
croc, не мога да ти опиша как се радвам за вас. А да не би да сте женени? Ако не сте държа непременно да ме поканите на сватбата си, пие ми се блага ракия ;) .
Хахах майтап си правя :lol: :lol: :lol:
beastie, философията ти е много правилна брато ;) само за книжката не съм съгласен. Аз взех книжка вече. Супер много ме кефи да карам кола.
croc, между другото един мой приятел много се заинтересува от теб. Доста е добре в гащите. Каза да ти пратя една негова снимка: http://kabolo.metropoliglobal.com/pix/yaume.jpg . И каза да ти кажа, че ако не си доволна след 1 нощ с него той щял да си го отреже.
Е,тва си беше грубо:)Незнам на кой ще му дойде по добре -може би на теб ,че се интересуваш от снимки на момченца в нет-а:)Айде,радвай им се сам ,става ли ?Не им е мястото тук на подобни снимки,не се шегувам-помисли малко,а ?
Вие ме убихте бе момчета! Да сте чували баснята за лисицата и гроздето - вашата работа е същата като на лисицата! Не се убиждайте, но като изчетох всичката помия дето се изписа, друго не мога да кажа! Хубавите жени искат поддръжка - тя не е евтина! И въобще нищо хубаво на този свят не е евтино! Както беше казал един приятел - евтини ферарита няма и няма да има!
Това че за жените парите са магнит - ами така си е! Пък и за кого не са! И на мен не ми харесва, но не злобея! Просто се примирявам със съдбата си!
10.06.04
23:22
Прав си-тва че жените са скъпи същества-верно!Знаем го всички!Но да се изтъква постоянно че парите са всичко за тях не е правилно според мен.Не всеки има пари да си позволи такива луксове!Ми като трябва да си го напишат на челото:”струвам 10000 евро” :x За такива жени има само един идеал:с лъскаво БМВ,с издут джоб,по възможност с дебел врат,а може и без...За някои мъже така е най-лесно и им е кеф да си играят с измислените куклички...Жалко :(
П.С.:Намират се още бая момичета,които още не са в “бранша” и не държат толкова на материалното.Малко са,но който търси намира.
PC_Genius - прав си братле - аз мойта жена я водех на основен ремонт - изчукаха я малко , че бях я блъснал леко в една стена , смениха и акумолатора с нов , че след като пие малко по-евтино уиски премигва леко и за финал й сложиха ароматизатор... Скъпо удоволствие е наистина. Ако ще си говорим с примери от литературата мога да те питам дали си чувал за Хитър Петър и Настрадин Ходжа. Явно мъжете сме хитри някои (като Н.Х.) но женорята все ни прецакват тънко и с финес (Х.П.). Някои схващат рано или късно...
И още нещо - прочети Тартюф. Там един МЪЖ живее на гърба на другите. Тва че сме 21ви век където има МИЛИАРДИ лъскави магазинни предавания , феминизъм , списания пълни с излишни “полезни” празнещи джоба съвети , пласьорки на козметика и секви такива простотии не значи , че Ромеото трябва задължително да е спонсор от който освен кинти и пишка друго не се иска. Пък и да се иска той надали би го дал. Аз бих се чувствал използван. Представи си го бе човек... реална ситуация ... ставаме сутрин със субектката “АГАРА БАГАРА ЧИУАУА БРЪЪЪЪЪМ МРЪН МРЪН ДАЙ ДА ПИЯ КАФЕ - АЙ МА ВОДИ ДА ПИЯ КАФЕ НЕ СЪМ ПИЛА КАФЕ ВЕ” - отиваме , пие си го... “добро утро мило”. ЙЕЕЕЕЕЕЕ !!!! Ебати якото е да имаш “ферари”. Както казват едни тукашни келемета “ей това е бегачкаааааааа”. За финал няколко позабравени думи - честни отношения, самоуважение , уважение към партньора , трезва преценка , финес , романтика , такт , директност.
Модерните всички ги знаем .