Изчисляване

SP

13.09.05
22:02

Къде мога да си изчисля нужните калории за натрупване на мускулна маса?И искам да ви попитам още нещо,Простите въглехидрати като например декстрозата която приемам след тренировка да я смятам ли към общите притети въглехидрати за деня??

ПС:КЪМ ВСИЧКИ ВИСЕСТОЯЩИ:
Оная глупост заради която ме остранихте за 2 седмици няма да се повтори гарантирам и съжалявам  :oops: Взех си поука
Нека да си понеса наказанието,но поне ми дайте да поствам теми моля!
ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН!И ГАРАНТИРАМ НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ

SO

14.09.05
08:00

в  http://www.bb-team.org/ в сайта се поразрови и ще го намериш  :wink: ,а за декстрозара ами смятай си я поне всичко да е точно  :wink:

14.09.05
09:08

Хора изчислих си приема на пртотеини,въглехидрати и манзнини ! Според вас дастачни ли са за покачване на маса като имате превдид ръста ми и теглото ми 185см. 54-55кг. !
Протеина ми излезна - 130гр. = 520 ккал
Мазнини те излезнаха - 66гр. = 590 ккал
Въглехидратите пък  -290гр. = 1100 ккал
Тва ше рече общо            ———-
                                2210 ккал като ги разделиш на 55кг. изилиза 40.1 от ония коефицент колко може да е Максимум за маса 42 !
Добре според вас достатачни ли са тез калории за покачване на маса
протеина според мен е малко но нз де  ! Плс кажете си мненията за да мога да си изготвя диета и да я пусна за коментари че вече трябва да почвам с фитнеса и да дигам маса че както виждате съм с поднормено тегло !
Благодаря ви предварително !

14.09.05
10:17

Ами почни с толкова, и ако не качваш, ги вдигни постепенно.

SP

14.09.05
10:25

Канг пич къде го намери това за пресмятането.Соурсмаг търсиь из сайта не можах да го намеря,даи линк ще съм ти благодарен

15.09.05
09:29

[quote author=”Петко К”]Ами почни с толкова, и ако не качваш, ги вдигни постепенно.

Ок Петко К ще си съставя диетата доколкото мога и ще я постна в нова тема да я обсадите да си кажете мнението дали струва !Ааа и още нещо сега имам намерение да си зимам геинера на Нутрим Жуниор ето е 53% Суроватка  него да го причислявам ли към диетата вие какво мислите трябва ли ?

Sparki7o: Ето тук си пресметнах колко ми е нужно за маса  ето ти линк http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php !

И още един въпрос извън темата към модетаторите и админите  за таблицата с хранителни стоиности кога ще я направите по голяма че така малко трудно ще си съставя хранителния режим !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1