Към трениращите на 50+

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

01.03.24
17:53

Ти Дидо си пример, който трябва да се следва.. Всичките ти неща които казваш се чудя майтап ли са ли какво ли са ... :) :) Аз откакто се помня ти натискаш предимно на масата ... Може и да бъркам, но общото така като гледам, е че там всички сме мисля много силни. Докато на тренировки едни сме слаби, други силни :) .. Но на масата мисля , не се и съмнявам в целия форум :)

01.03.24
19:54

Аз може да не блестя с някакви тежести, но често тренирам близо до отказа и то на повечето многоставни движения. Както и на изолиращи. На някои не, поради медицински съображения. Т.е. това си е натискане.
Да, и на маса натискам, но не чак толкова.

01.03.24
20:06

казано от Dydo на 01.03.24, 19:54:

Аз може да не блестя с някакви тежести, но често тренирам близо до отказа и то на повечето многоставни движения. Както и на изолиращи. На някои не, поради медицински съображения. Т.е. това си е натискане.
Да, и на маса натискам, но не чак толкова.

Ясно, явно чета между редовете.

01.03.24
20:17

казано от James Hinks на 01.03.24, 11:34:

Не се сравнявай с преди 5-10 години, все едно аз да се сравнявам с преди 20, тоест нищо общо, освен секса :D.

Съгласен, но не е въобще без значение какво и как си живял предишните 20 години. Авторът на темата, ако не бъркам, 11 години е чоплил семки. А за настъпващите промени с възстановяването - най-малко на теб трябва да казвам, че тренировките се адаптират според напредването на възрастта. Секса да е все така с жени - от там е лесно :))))

01.03.24
20:23

казано от kaloyan на 01.03.24, 20:06:

Ясно, явно чета между редовете.

Подобни изказвания ме изненадват. Говорят за липса на мисъл преди устата да каже нещо? В редица бизнеси това коства много. А в някои “по-други”-всичко.
Та, махни колко съм силен или слаб, но ти присъствал ли си на моя тренировка, за да видиш как съм на последните 1-2 репа, т.е. мъча ли се, полагам ли усилия и т.н. Аз не говоря какви са ми резултатите, а те са такива поради редица други фактори. Но това няма общо с натискането-дали го има или го няма. Някъде тежестите изглеждат леки, но пък там например има по-бавни ексцентрици, по-къси почивки и така.
Пак започваме неща, които хич не искам да обсъждам.

01.03.24
21:11

Ами .. виж сега, пак това го написах за майтап понеже си помислих че ще го хванеш. .. Но сега да го напиша така че да ти стане ясно. .. Това твойто не са тренировки и ако мислиш че тренираш нещо, много се бъркаш .. Аз също не тренирам, но поне не си вкарвам излишни заблуди :) .. Затова те бъзикам, понеже си мисля, че и ти не си вярваш прекалено .. :) ..

01.03.24
21:45

Добре, ще го наричаме упражнения със съпротивление. Така по-добре ли ще е?

01.03.24
21:50

казано от Dydo на 01.03.24, 21:45:

Добре, ще го наричаме упражнения със съпротивление. Така по-добре ли ще е?

:):) тези са ти супер, там  е 6 .. въпроса е сърдечно съдовата и тренировките от краката.

01.03.24
22:11

Ти хвани дай акъл как да ТРЕНИРАТ 50+, нали това е темата. Щом можеш да кажеш кое е тренировка и кое не е, значи си толкова наясно, че да съставиш план би било елементарно за теб.
Или ТЦ ?

04.06.24
08:30

казано от doni dimitrov на 21.02.24, 12:23:

Аз съм на 52.
До 50 не съм усещал никакви спадове и промени.
Сега нещата са по спокойни,като от оня виц с биковете..
Аз не го приемам драматично това си е природа каквото такова.
Иначе на мен добре ми влияят тежки(за мен) базови щанги  кратко и свежо без откази,както и здравословен стрес -студ глад и чат пат бой :)
Поздрави..

Бих добавил и спиране на вредните навици , който оказват негативно влияние на нивата на хормона .

04.06.24
11:33

А да бе....не стига че секса отива на спиране,ми дай ся и другите удоволствия да спрем.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1