Анкета - причините поради които тренирате

Прескочи до:

11.02.06
23:02

Започнах да ходя на фитнес за да подпомогна естествения си растеж, тъй като досега не съм тренирал нищо и съм малко под средното ниво за моята възраст. Нямам за цел да правя големи мускули, не искам да изглеждам фитнес маниак, а просто желая да разширя размерите на тялото си.

12.02.06
15:54

[quote author=“androbol”]сички ходят на фитнес заради хубавото тяло , мацките и да заякнат.кво като се потиш 1,2 часа в залата,вайното е на вънка като събереш погледите  :lol:

Единствено съжалявам, че не съм започнал да се занимавам по-рано... Но по-добре късно отколкото никога!
100 човека=100 мнения  8)  Това е добре... Във всеки отговор намирам нещо заради което и аз тренирам, но за мен най-важното е, че самият АЗ се чуствам добре и ми е гот!
Не съм съгласен с някои които казват заради мацките, щото харесвали така и така... Ами те мацките и педали харесват тогава кво праим?

П.С. Тялото си е мое и ще правя това което искам с него.

12.02.06
22:40

тренирам за да успея в този спорт,ставам с тази мисъл и с нея си лягам,и само за това мисля,откакто тренирам

13.02.06
09:27

преди 3 години спрях цигарите и доста се пораздух.затова почнах да ходя в залата.и малко по малко ..... та досега.и не смятам да спирам.обаче е доста трудно - на 36, жена, деца, работа .... времето не стига. по-лесно щеше да е ако денонощието беше поне 30 часа, ама това е друга тема! :D
а и друго си е като изглеждаш много по-добре от повечето 17-18-20 годишни. :wink:
с две думи - кеф ми е

13.02.06
16:28

От много малък (можеби 1-2 клас) вдигах разни лостове на село  :) .
Фитнеса ми е станал като втора природа. Тренирах първо за да отслабна, после започнах с железата  :) и сега както споменаха понагоре в темата - си лягам и се събуждам с мисълта за фитнес - как да подобря тренировката си... такива работи  :P Преди да почна да тренирам сериозно мисля, че бях дооооооста комплексиран! Фитнеса ме направи това което съм (след някоя и друга година ше сложа това за подпис :) )  8)

IN

07.03.06
12:06

Ех наистина доста различни мнения...но просто единствената причина да блъскам е за да бия момчетата и да ми се лепят пичките :lol:  :lol:

RE

07.03.06
16:42

Причината е да се чувствам добре,в добър тонус и настоенеие.Нито за пички,нито за фукане.Мадамите и супер тяло да имаш нямаш ли пари забрави.Основното при повечето красиви мацки са банковите сметки,а фигурата ти е предимство но не е даже сред основните им приоритети.поне аз така знам.

07.03.06
20:29

много интересни мнения има тука!Моята причина е—-бях много дебел в 6ти клас и бях доста комплексиран и реших да почна да поотслабна!Тичане фитнес и се стигна до момента доста се стегнах в 7ми клас и се случи следното нещо—-тей както бях супер комплексиран преди,в един момент всичките мацки почнаха да тичат по мене супер гот ми беше!С времето осъзнах че това е най великия спорт—умирам си да тренирам вече 6 години стават от 1та ми тренировка!Страхотно си изкарвам негативната енергия и злобата по време на тренировка!Пък и друго си като те оглеждат мацките сами ти се лепят откакто тренирам толкова красиви момичета съм оправил дето ако си бях шишко като преди и 1 десета от тях нямаше даже и да докосна!!!!Този спорт е велик!Тренирайте си с кеф най важна е мотивацията!!!А и не на последно място е за здраве разбира се и за тонус щото бодибилдинг+малко тичане просто си друг човек дори и в леглото  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: Също и щото маика ми е ниска и дебела а баща ми е висок и дебел-не исках да изглеждам така...

08.03.06
11:36

Навремето за да се пооформя,сега вече ми е начин на живот.

10.03.06
19:02

ми преди всичко за да се харесвам аз - мацките така или иначе ме харесват  :P :P

а пък и това, че правя нещо за тялото си ми доставя голямо удоволствие...

и понеже съм тренирал и други неща, ще кажа че най-голямото предимство на фитнеса: отношението на труд/резултат :)

IN

16.03.06
14:47

[quote author=“realityman”]Причината е да се чувствам добре,в добър тонус и настоенеие.Нито за пички,нито за фукане.Мадамите и супер тяло да имаш нямаш ли пари забрави.Основното при повечето красиви мацки са банковите сметки,а фигурата ти е предимство но не е даже сред основните им приоритети.поне аз така знам.

Брато прав си до някаде,но не съвсем.Жените почват да стават материалистки едва по късно.До към 20 години не им пука много за парите щото още родителите им ги издържат.За тва цаката е до тогава да изклатиш колкото се може повече а чак после да си хвърляш парите :lol:

19.03.06
17:10

тренирам шот съм упорит правете си изводи може би и вие да сте така почмнах за да изравня ръцете но понеже обичам сички спортове се запалих и ходя за кеф и силица от там самочувствие пък и нз яко е ....... забавно е и така

19.03.06
18:50

Щото искам много мускули,не ми е добре в слабо тяло.Пък и да се перча, малко или много хубавото тяло си е пресдимство,въпреки че напоследък доста хора се занимават с фитнес.Напоследък дори си мисля,че съм роден за това.

19.03.06
21:56

Простичко:

-Здраве
-Култура

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1