Още съм малак и питам!Не се сърдете

17.09.05
23:07

Така да започна на 14 години съм ръст към 167 см. тегло 67 кг. така искам да ви питам как да остслабна да махна шкембака, защото ми е рано да имам такъв като се има напредвит, че ходя 2 пъти седмично на фитнес...Направих доста мускули на фитнеса вече... Аз там питах “Шефа” как да правя муслули и той ми каза да пия протейнии и ми разтваряше на прахче ... за повишаване на теглото е че вече имам си муслули и мисля да не ходя на фитнес вече много редовно само да подържам форма... Но станах и доста “тумбест” от както почнах да тренирам сега ми трябва само релеф на муслулите! Как? Диета?!! и каква по точно! Благодаря предварително и не ми се караите за правописа имам 5 по Български език

18.09.05
00:14

Ще се сърдим и още как... съжелявам, че още от начало се заяждам, НО ТОВА Е 2РАТА ТАКАВА ТЕМА, КОЯТО ЧЕТА ЗА 1 МИНУТА!!! ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРА... СИЧКО СИ ПИШЕ В ФОРУМА!

RO

18.09.05
08:06

За да има релеф , тря си изчистен добре. МОжело да се чистиш докато качваш маса , или преди да почнеш да качваш. Сега ще ти се наложи да я чистиш само. Успех. И като си закръглен може вече да спреш с тоя протеин. Да беше си зел л-карнитин вместо протеина да се изчистиш щеше да е по добре

RE

18.09.05
09:59

протеин винаги се зема
даже като се чисти се взема в по-големи количества от периода за маса.

18.09.05
10:03

докато тренираш за маса не може да чистиш. или преди или след това. иначе НВД е диетата която ти трябва + кардио + тренировки с тежести. в сайта пише всичко. оше си малък така че не си давай зор. добавките не трябва да са ти приоритет.

22.09.05
07:18

[quote author=“grafa”]докато тренираш за маса не може да чистиш. или преди или след това. иначе НВД е диетата която ти трябва + кардио + тренировки с тежести. в сайта пише всичко. оше си малък така че не си давай зор. добавките не трябва да са ти приоритет.

Прав е Графа, хранителния режим е най-важен! На твоята възраст просто можеш малко да ограничаваш някои храни но не ги спирай! Иначе сигурно “Шефа” ти е дал гейнер и си омазнил много бързо! Абе освен ако не качваш много, ама ммноооооооого трудно не взимай гейнер, понеже ще омазниш прекалено много!

03.10.05
22:55

Още си твърде малък за ББ според мен де.Стани на 16-17г. и тогава започни да се занимаваш по-сериозно.Мойте авери които почнаха от рано ся са си дребни ТАПИ с големи ръце, а аз израстнах и то доста и пак сам с големи ръце(не се хваля,нито си права реклама но си е така).Давам ти съвет да започнеш с някой спорт за сега за да можеш да израстнеш.Предпоръчвам ти плуване аз от там отслабнах и израстнах и после започнах да трупам ММ.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1