17.09.05
23:07
Така да започна на 14 години съм ръст към 167 см. тегло 67 кг. така искам да ви питам как да остслабна да махна шкембака, защото ми е рано да имам такъв като се има напредвит, че ходя 2 пъти седмично на фитнес...Направих доста мускули на фитнеса вече... Аз там питах “Шефа” как да правя муслули и той ми каза да пия протейнии и ми разтваряше на прахче ... за повишаване на теглото е че вече имам си муслули и мисля да не ходя на фитнес вече много редовно само да подържам форма... Но станах и доста “тумбест” от както почнах да тренирам сега ми трябва само релеф на муслулите! Как? Диета?!! и каква по точно! Благодаря предварително и не ми се караите за правописа имам 5 по Български език
Ще се сърдим и още как... съжелявам, че още от начало се заяждам, НО ТОВА Е 2РАТА ТАКАВА ТЕМА, КОЯТО ЧЕТА ЗА 1 МИНУТА!!! ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРА... СИЧКО СИ ПИШЕ В ФОРУМА!
18.09.05
08:06
За да има релеф , тря си изчистен добре. МОжело да се чистиш докато качваш маса , или преди да почнеш да качваш. Сега ще ти се наложи да я чистиш само. Успех. И като си закръглен може вече да спреш с тоя протеин. Да беше си зел л-карнитин вместо протеина да се изчистиш щеше да е по добре
18.09.05
09:59
протеин винаги се зема
даже като се чисти се взема в по-големи количества от периода за маса.
докато тренираш за маса не може да чистиш. или преди или след това. иначе НВД е диетата която ти трябва + кардио + тренировки с тежести. в сайта пише всичко. оше си малък така че не си давай зор. добавките не трябва да са ти приоритет.
Прав е Графа, хранителния режим е най-важен! На твоята възраст просто можеш малко да ограничаваш някои храни но не ги спирай! Иначе сигурно “Шефа” ти е дал гейнер и си омазнил много бързо! Абе освен ако не качваш много, ама ммноооооооого трудно не взимай гейнер, понеже ще омазниш прекалено много!
Още си твърде малък за ББ според мен де.Стани на 16-17г. и тогава започни да се занимаваш по-сериозно.Мойте авери които почнаха от рано ся са си дребни ТАПИ с големи ръце, а аз израстнах и то доста и пак сам с големи ръце(не се хваля,нито си права реклама но си е така).Давам ти съвет да започнеш с някой спорт за сега за да можеш да израстнеш.Предпоръчвам ти плуване аз от там отслабнах и израстнах и после започнах да трупам ММ.